SmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de lumină

Numărul articolului: SSBARE+
Valabilitate: Stoc epuizat

933 RON
SmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de lumină
SmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de luminăSmoothSkin BARE+ 2019 primul aparat cu impulsuri nelimitate, ultrarapid, cu eficiență mare, epilator cu impulsuri de lumină

Detalii

 Iderația nouă aparatului premiat de multe ori SmoothSkin Bare din 2019 este BARE+! NELIMITAT, IMPULSURI ULTRA RAPIDE (0.6 secunde/ impuls), cu 30% mai eficient, Puternic cu 15-18J, senzori de piele DUBLE, design nou, toate acestea într-un pachet elegant de la Cyden Limited din sudul walesului!

UPDATE! Acum am primit vestea că la gala Pure Beauty Awards din 2019 BARE+ a primit premiul „cea mai recomandată categorie” pentru dezvoltările tehnice ale sale. Astfel puteți fi sigură cumpărați aparatul IPL al producătorului cel mai innovativ dacă alegeți SmoothSkin BARE+

Este posibil să vă epilați cu viteza, eficiența și comfortul tratamentelor din saloane?
Cu SmoothSkin Bare+ răspunsul este da!

Brandul SmoothSkin a fost ales leaderul mondial al epilatoarelor IPL.*
Tehnologie avansata IPL a fost dezvoltata si produsa de catre specialisti cu mai mult de 30 de ani de experienta in Marea Britanie.**
In mediu cu 73% mai putin par***
Functionare simpla: Tratamente cu o singura atingere in modul Stamp pentru tratarea zonelor mici sau modul Glide pentru zonele mai mari.
Certificat FDA
Cel mai rapid aparat IPL de pe piata****

*Sursa: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 pe baza vanzarii mondiale despre epilatoarele IPL de uz casnic.
** Prima firma care a lansat pe piata aparate IPL de uz casnic
*** dupa 12 saptamani pe picioare
**** in categoria sa de pret (< 1100 RON)


Aparatul este cel mai rapid epilator IPL de pe piață, este capabil de a produce 100 de impulsuri într-un minut, iar asupra acestuia eficiența sa este bună, cu 30% mai eficient, însoțit de către puterea de 15-18J. Senzorile duble de piele asigură că vă tratați în siguranță!

Cyden Limited a fost primul producător al aparatelor cu lumină pulsată care a creat în 2017 primul aparat stabil și eficient cu impulsuri nelimitate, epilatorul BARE prin dezvoltări constante.

BARE+ este varianta dezvoltată mai departe primului model, care este aparatul cu prețul/ valoare cel mai bun de pe piața epilatoarelor de uz casnic cu putere mai mare, NELIMITAT și IMPULSURI ULTRA RAPIDE (0.6 secunde/ impuls) pentru ca tratamentele de epilare să nu dureze foarte mult. Astfel acele consumatori care nu au mult timp sau nu doresc să petreacă ore cu un singur tratament de epilare se pot trata cu acest aparat în timp record cu eficiență foarte mare.

SmoothSkin Bare+ rămâne aparatul cu cele mai bune caracteristici, iar cu tehnologia dezvoltată poate fi un membru mândru a familiei producătorului faimos de pe piața internațională Cyden Limited (dezvoltatorul aparatelor iPulse IPL)

Aparatele SmoothSkin IPL cuceresc toate țările unul după altul, succese uriașe în afara Europei: Japonia, Australia, Corea, Emiratele Arabe Unite, Saud Arabia, Irac, Iran, Chile, India, SUA etc.

Aparatul este produs în sudul Walesului în Anglia, în laboratoarele fimeri cu faimă internațională SONY. Puteți afla mai multe informații despre firma și dezvoltările firmei Cyden Limited aici.

Aparatele profesionale cosmetice folosesc tehnologia patentată de către Cyden Limited, iPulse, din care o diversitate mare se poate afla în saloanele cosmetice.
Astfel puteți constata că aparatele SmoothSkin IPL sunt singurele aparate de pe piață dezvoltate de către echipa de medici și architecți Cyden Limited.

Folosire ultra rapidă epilare cu lumină pulsată în comfortul casei:

SmoothSkin Bare+ este capabil de a produce 100 de impulsuri pe minut, astfel face tratamentele mult mai rapide. 0.6 secunde petrec între două impulsuri, similar ca la un aparat profesional din saloane.

Este un lider de pe piața aparatelor de uz casnic și în viteza sa. Cu cele 100 de impulsuri/ minut tratarea zonelor tratate de cele mai multe ori, ca exemplu picioarele, linia bikini și axilele pot fi tratate în 10 minute. Cu alte aparate aceste tratamente ar dura de 2-3 ori mai mult.


Aparat IPL cu impulsuri nelimitate de pe piața aparatelor de uz casnic.

Cele mai multe aparate de pe piață au un număr concret de impulsuri. După ce lampa se strică, aparatul trebuie să fie aruncat la gunoi, sau în cazuri mai norocoase, dacă lampa este schimbabilă, trebuie să cumpărați o lampă nouă.

Datorită tehnologiei moderne de producere luate de la aparatele profesionale IPL, SmoothSkin oferă impulsuri nelimitate, astfel nu trebuie să vă îngrijorați despre costuri suplimentare sau despre stricarea aparatului din cauza uzului.

Aparatul funcționează corespunzător și după un milion de impulsuri.


Puteți alege dintre două moduri de tratare:

 Aparatul funcționează cu două metode de tratament pentru a asigura un tratament comfortabil pe zone mici și mari, ia și pentru ca lumina IPL să ajungă mai concentrat la rădăcina firelor de păr.

Glide, epilare alunecată cu lumină pulsată

Dacă doriți să folosiți această metodă numai mențineți apăsat butonul ON/ OFF. Aparatul va produce impulsuri pe piele în continuu în intervale precise unul după altul. Suprafețele mari pot fi tratate în câteva minute cu metoda de alunecare constantă pe piele.

Stamp, tratamente concentrate

Apăsați butonul și aparatul va produce un impuls. Este recomandat pentru zonele mai mici, ca linia bikini sau buza superioară. Numai puneți aparatul pe piele și apăsați butonul ON/ OFF de fiecare dată când doriți ca aparatul să producă un impuls. Razele de lumină vor ajungă mai concentrat la rădăcina firelor.

Cum să folosiți aparatul BARE+ IPL video:Folosirea aparatului SmoothSkin Bare+ este cea mai simplă și foarte sigură

Nu puteți găsi un aparat IPL mai ușor de folosit ca SmoothSkin Bare+, nu necesită coduri complicate, sau chei, poate fi folosit cu numai butonul ON/ OFF.

Asupra toatelor acestea, aparatul nu este periculos pentru consumator sau mediul lui. Aparatul produce impulsuri numai dacă senzoarele de piele unic duble, care au fost dezvoltate sunt în contact strâns cu suprafața pielii, astfel razele nu pot intra în ochi, și puteți fi sigură că pielea Dvs. primește impulsul corespunzător.

Folosirea aparatului nu necesită echipamente de protecție (de exemplu ochelari) sau substanțe speciale (gel conductiv). Dacă sunteți mai sensibile, puteți folosi ochelari de soare în timpul tratamentului.

Datorită acestuia, tratamentele sunt rapide, comfortabile și pot fi făcute în siguranță totală.

Poate fi folosit pe față și pe întregul corp în siguranță. Este ideal pentru următoarele părți ale corpului:
• buza superioară, mustața, 
• bărbia 
• fața
• mandibule
• gât
• perciuni
• mâini
• brațea
• axile
• spate
• talie
• stomac
• piept
• sub buric
• linia bikini
• unele zone acoperite de către bikini
• părțile fundului care sunt în contact cu haine
• coapse
• picioare
• gambe

Este ideal pentru toate părțile ale corpului, inclusiv părțile foarte sensibile și cele foarte mari.

 

 

Poate fi folosit pe piele sensibilă, închisă sau pe piele bronzată:

SmoothSkin Bare+ a fost proiectat astfel încât să poată să fie folosit și de către consumatori cu piele sensibilă și cu un ten mai închis în siguranță.
Acesta a fost obținut de către dezvoltatorii Cyden cu o tehnologie care reduce nivelul energiei astfel încât aparatul rămâne eficient. Astfel pielea este protejată, aparatul poate fi folosit pe ten mai închis în siguranță, iar face posibil ca să vă tratați vara după bronzări, dar numai cu atenție mare.
ATENȚIE!! Senzoarele avansate de piele nu vor lăsa epilatorul să producă impulsuri dacă funcționarea aparatului nu este în siguranță (la sfârșitul verii în cazul pielii foarte bronzate, pe tatuaje, etc.)

Aparatul nu poate fi folosit numai de către consumatori cu ten foarte închis.

Testat clinic, este eficient și sigur.

SmoothSkin Bare+ a fost testat clinic în Marea Britanie. Aceste teste dovedesc eficiența aparatului și garantează folosirea în siguranță. Aceste teste au arătat că folosirea aparatului SmoothSkin Bare+ la 92% a participanților testului a cauzat o reducere în creșterea părului numai după 4 săptămâni de tratament. Această rată devine și mai bună cu timpul petrecut. După testul complet 91% a participanților ar recomanda aparatul SmoothSkin Bare+ alților.

Tratarea este foarte simplă și foarte rapidă:

• tratamentele sunt nedureroase
• folosirea în siguranță: cu senzoare duble de piele
• puteți obține epilare definitivă sau de lungă durată
• poate fi folosit pe aproape orice parte a corpului
• aparatul este capabil pentru a produce impulsuri nelimitate în viața sa
• tratarea întregului corp este ultra rapid, durează numai ca. 10 minute (coapse, gambe, linia bikini și axile)
• ultra rapid, impulsuri fiecare 0.6 secunde
• puteți observa o reducere în creșterea firelor de 92% după 4 tratamente
• 2 moduri: mod singur și mod alunecare
• testat clinic

Cum să folositți aparatul SmoothSkin Bare+, pe ce este bazat caracteristica de îndepărtarea de lungă durată a firelor?

În experiența noastră este cel mai ideal să folosiți aparatul SmoothSkin Bare+ o dată fiecare săptămână. Includeți tratamentele în rutina de înfrumusețare săptămânală, astfel puteți lăsa în urmă firele nedorite.

În primele câteva săptămâni ale tratamentelor puteți observa fire care cresc, dar aceste sunt probabil fire care nu au fost în starea lor de creștere (când IPL este cel mai eficient) în timpul tratamentului. Dacă folosiți aparatul SmoothSkin Bare+ fiecare săptămână puteți observa o reducere drastică a numărul firelor de păr, iar firele existente devin mult mai subțiri. Acest efect mărește cu timpul petrecut.

SmoothSkin Bare+ operează cu o sursă de lumină de lumină pulsată din aparatele profesionale cu tehnologie IPL:

Tehnologia IPL este proiectată pentru a rupe ciclul de creștere ale firelor de păr, ceea ce le face neviabile. Lumina impulsurilor aparatului se transformă în căldură în firele păr, astfel deteriorând rădăcina lor.
Repetarea tratamentelor este necesar din cauza diferitelor faze de creștere a părului, deoarece aparatul este eficient numai în starea de creștere, sau faza anagenă. Datorită tratamentelor repetate aparatul va fi capabil de a trata cu succes toate firele, și cele care au fost într-o altă stare de creștere la tratamentele anterioare.


Faptul cel mai bun în tratamentele IPL și în SmoothSkin Bare+ este că blochează creșterea firelor dacă faceți tratamentele conform programului. Din această cauză dacă tratați zonele dorite în perioade regulate nu mai trebuie să vedeți picioare și axile pline de păr, adică recreșterea părului în zonele tratate. SmoothSkin Bare+ funcționează cu pulsări de lumină, adică elimină foliculele firelor de păr cu tehnologia IPL, astfel blocând foliculul să crească un fir nou.

Folosirea SmoothSkin Bare+:

Bărbieriți zona tratată înainte de fiecare tratament. Vă recomandăm să vă bărbieriți cu o zi înainte de tratament. Astfel firele cresc minimal peste suprafața pielii, dar lungimea lor nu ajunge la nivelul în care tratamentele devin dureroase. Pentru că lumina IPL este absorbată în cea mai îchisă părți ale pielii, care sunt firele de păr, astfel lumina pulsată poate să ajungă eficient la rădăcina firelor și le poate distruge.

Folosirea SmoothSkin Bare+ nu necesită geluri, creme sau orice fel de echipamente de protecție. Puteți începe tratamentele direct pe pielea curățată, bărbierită și uscată complet. Secretul siguranței SmoothSkin Bare+ este în faptul că este echipat cu un senzor unic, avansat de piele. În timpul tratamentului acest senzor este activ întotdeauna și încearcă să găsească piele tratabilă. Dacă nu este în contact cu pielea aparatul nu va produce impulsuri, astfel lumina nu poate să ajungă în ochi Dvs., iar pielea nu poate să primească raze dăunătoare de lumină.

Datorită designului compact și ergonomic îl puteți lua cu Dvs. oriunde!

Cele mai importante specificații tehnice ale aparatului SmoothSkin Bare+:

• viteza de impuls: pulsează fiecare 0.6 secunde
• impulsuri automate sau impulsuri unice
• performanță maximă: 4-6J/ cm2
• suprafața de tratare (mărimea spotului):3cm2 (30mm x 10 mm)
• corespunde standardelor următoare de protecție și emisie electromagnetică (EMC): IEC 60601-1-2: 2007, EN55014-1: 2006, EN55014-2: 1997, EN61000-3-2: 2006, EN61000-3-3: 2008 és IEC60335-2-23: 2003

Garanție:

În timpul utilizării normale a dispozitivului oferim 2 ani garanție de înlocuire, care poate fi exercitat disponibilităților de servicii post-vânzare pe taxa de bloc, factură și card de garanție.

Conținutul pachetului:

1 buc. aparat SmoothSkin Bare+
1 buc. adaptor
1 buc. manual de utilizare în limba Română


Întrebări frecvente

1. Cum pot să mă epilez între tratamente?
Între două tratamente ar fi adecvată depilarea cu lama, nici de cum cu ceară, deoarece acesta elimină firele de păr din foliculul pilos, iar după tratament, nu va mai fi ce să absoarbă lumina.

2. Poate fi folosit pe o nuanță de piele mai închisă la culoare sau gălbuie?
Utilizarea SmoothSkin Bare+ este posibilă pe orice nuanță de piele, cu excepții. Nu este recomandat persoanelor cu pielea prea inchisă la culoare. Aparatul este integrat cu un senzor dublu de culoare a pielii, care verifică dacă acest aparat este recomandat sau nu pielii dumneavoastră, aparatul o să produca fluxuri de lumină, doar daca acesta este în siguranță.
3.Cum pot curăța aparatul?
Ștergeți ușor cu o cârpă moale, uscată, și aveți grijă să nu deteriorați cutia de control în timpul curățării.
Vă rugăm să citiți manualul de utilizare pentru instrucțiuni suplimentare.

4. Care sunt experții care au dezvoltat tehnologia?
În 1979 profesorul Marc Clement, un cercetător care a cercetat lasere, a expus antebrațul său accidental la radiație de laser și a observat că părul nu a crescut înapoi pe zona expusă la laser.
Profesorul Clement a dezvoltat primu epilator cu laser pe baza acestei accidente și a devenit centrul și producătorul principal laserilor medicale. De atunci a lucrat împreună cu multe alte cercetători care au folosit mechanica luminii și au pornit firma CyDen, care a dezvoltat tehnologia iPulse. Avantajul aparatelor SmoothSkin pe piață este că are o experiență de 30 de ani în tehnologia de epilare pe bază de laser.

5. Pot să folosesc aparatul în jurul pistruilor și semnelor de naștere?
Nu. Vă rugăm să nu folosiți aparatul, dacă aveți multe semne de naștere închise sau pistrui, sau dacă aveți probleme de pigmentație sau tatuaje. Pentru siguranța Dvs. evitați tratarea acestelor zone.

6. Ce este vârsta minimă recomandată pentru folosirea aparatului?
Nu se recomandă copiilor sau persoanelor sub 18 ani să folosească acest aparat, deoarece hormonii nu sunt în echilibru, iar părul este încă în creștere într-un ritm mai rapid

7. Este necesar să folosesc ochelari de protecție în timpul tratamentelor?
Nu este necesar. Aparatul este echipat cu multe măsuri de siguranță care blochează aparatul de a emite impulsuri din greșeală. Dar pentru siguranța Dvs. nu puneți aparatul în jurul ochilor și nu faceți impulsuri spre ochi.

8. Există condiții ale pielii care împiedică utilizarea aparatului SmoothSkin?
Da, folosirea aparatului nu este recomandat în cazul unelor condiții ale pielii. Vă recomandăm să consultați medicul Dvs. dacă ați ave nelămuriri sau întrebări.

9. Poate fi folosit în jurul venelor foarte vizibile sau proeminente?
Acest fapt poate diferi de la o persoană la alta. Nu putem fi siguri că aparatul poate fi folosit din cauza adâncimii sau proeminenței. Dacă aveți îndoieli vă rugăm să consultați medicul Dvs.

10. Poate fi folosit în cazul bolii Rozacee (vasolidație)?
Nu, nu puteți folosi aparatul în zonele afectate.

11. Care sunt acele zone unde nu se poate utiliza aparatul?
Se poate fi folosit pe aproape tot corpul, cu excepția zonelor mucoase și zonele acoperite cu memrană: adică interiorul nasului, buzele, gura, ochii, urechile, cutele labiale, organele genitale, anus etc.
Deși aparatul este sigur de utilizat pe față (cum ar fi de-a lungul buzei superioare, bărbia sau gâtul) vă recomandăm să nu folosiți aparatul pe sprâncene, deoarece rezultatul este permanent și este greu de regenerat. Cu toate acestea nu folosiți aparatul în jurul ochilor sau peste linia obrajilor.
Nu este recomandat bărbaților să îndepărteze bărbia cu IPL. Aparatele SmoothSkin îndepărtează definitiv părul, astfel fața poate deveni mai feminină. Iar ca un efect secundar densitatea părului se poate reduce.

12. Sticla din geamul de tratare are vreo semnificație?
Funcționează ca un filtru UV, protejează pielea de la razele periculoase.

13. Este o problemă dacă simt mâncărimi după tratament?
Mâncărimea este un efect secundar comun al tratamentelor IPL. Dar dacă simțiți mâncărime intensă, ceea ce nu se reduce în 24 de ore, vă rugăm să nu folosiți aparatul mai departe și consultați medicul Dvs. înainte de a folosi apratul de încă o dată.

14. Ce să fac dacă am suferit o rană din cauza tratamentelor? (bășici ușoare sau arsuri)
Terminați tratamentele imediat. Vă recomandăm să consultați medicul Dvs. de familie.

15. Deși ați respectat instrucțiunile manualului de utilizare, dar nu vedeți rezultatele? Ce să faceți?
Teste clinice dovedesc rezultatele aparatelor SmoothSkin, dar firecare persoană este diferită. Tratamentul poate depinde de multe factori. Fie ca acestea sunt densitatea părului, sau culoarea sa. Firele pot fi tratate într-un ciclu special al ciclului de creștere. În plus, modificările hormonale, fluctuațiile hormonale joacă un rol foarte mare.

16. Aparatul poate fi folosit după solar sau bronzare?
Da, cu câteva zile după bronzare, când nu observați roșeață, dar numai cu atenție, și testați o zonă înainte de tratament.
Radiația face pielea mai sensibilă la efectele secundare nedorie. Pielea Dvs. va fi sensibilă între 2 tratamente, din această cauză fiiți atente să nu petreceți mult timp în soare directă. Protejați pielea de la arsură, folosiți ulei de soare minim de 15-30 de factori.

17. Cum funcționează senzorul tonului de piele?
Când porniți aparatul senzoarele de piele pornesc, luminile albastre pornesc, care se reflectează de pe suprafața pielii. După aceea aparatul percepe tonul pielii dacă este tratabil.

18. Ce este diferența între modurile stamp și glide?
Aparatul folosește două moduri de tratare pentru a asigura un tratament comfortabil pe suprafețe mici și mari.
Modul Glide: Numai apăsați butonul ON/ OFF, iar aparatul va produce impulsuri în continuu pe piele, astfel tratarea zonelor mari este foarte rapidă, ca picioarele.
Modul Stamp (apasă pentru impuls): Este recomandat pentru zone mici, ca linia bikini. Puneți aparatul pe piele și apăsați butonul ON/ OFF de fiecare dată când doriți ca aparatul să producă un ipuls.

19. Cât de sigură este utilizarea aparatului?
Rezultatele și siguranța aparatului este dovedită de către teste clinice. Până când respectați instrucțiunile manualului de utilizare, nu puteți fi afectate de efecte secundare grave.
Senzoarele de piele interzic ca aparatul să producă impulsuri dacă pielea Dvs. nu poate fi tratată.

20. Poate deteriora pielea?
Tehnologia IPL folosită de către SmoothSkin nu poate deteriora pielea, dacă tonul pielii Dvs. este tratabilă și folosiți aparatul conform instrucțiunilor manualului de utilizare.

21. Am epilepsie, pot să folosesc aparatul?
Nu, lumina pulsată poate cauza crize epileptice.

22. Iau medicamente, aceasta influențează folosirea aparatului pe pielea mea?
Da. Acest fapt poate influența utilizarea. Anumite medicamente fac pielea mai sensibilă, chiar și intensitatea impulsurilor de lumină pot cauza răni. Dacă aveți nevoie de informații contactați medicul Dvs. de familie.

23. Pot folosi autobronzante?
Nu, aceste creme pot conține care fac pielea mai sensibilă la lumină, prin urmare pot afecta eficiența reacției pielii la tratamentul IPL.

24.Pot expune pielea soarelui după folosirea aparatului SmoothSkin?
Da. Cu toate acestea, vă recomandăm să aveți grijă de lumina puternică a soarelui, care crește sensibilitatea pielii. Vă este recomandat să folosiți o loțiune de protecție solară, după fiecare tratament. De fapt, cel puțin 7 zile după tratament.

25.Smoothskin utilizează aceeași tehnologie ca aparatele profesionale IPL din saloane?
Da. Aceeași tehnologie IPL este utilizată în saloanele din intreaga lume pentru a obține rezultate remarcabile. Dispozitivele profesionale, în același timp, permit un nivel de energie mult mai mare decât cele dezvoltate pentru uz casnic.

26. Ce este diferența între SmoothSkin Bare+ și MUSE?
SmoothSkin Bare+ emite 4-6J/ cm2 fiecare tratament, ceea ce este ideal pentru tratarea fiecărui ten ultra rapid, în timp ce SmoothSkin MUSE emite maximul 6J/ cm2 de energie, aparatul este echipat cu funcția „Detect și SET”, care vă oferă un tratament personalizat pielii Dvs.
Dacă doriți viteza și simplicitatea maximă, SmoothSkin Bare+ este aparatul Dvs.
În cazul în care doriți un tratament cosmetic personalizat, care vă oferă cele mai bune rezultate, aparatul recomandat Dvs. este SmoothSkin MUSE.

27.Care e diferența între IPL și laser?
Principalele diferențe sunt:
• dimensiunea suprafeței tratate
• intensitatea tratamentului
• gradul de durere
• securitatea
Laserul de obicei acoperă o zonă mai mică cu o lovitură, in comparație cu IPL care acoperă o zonă mai mare. La IPL, după tratament, pot apărea iritații. Nu vă faceți griji, aceasta este ceva normal.

28.Pot folosi aparatul pe față, și dacă da, va trebui să-mi rad suprafețele tratate înainte de tratament?
Da, pentru că SmoothSkin un dispozitiv de siguranță care poate fi folosit pe fata. Cu toate acestea, ar trebui să acordați o atenție faptului că există zone în care nu este recomandat să utilizați.

29.Care sunt acestea?
• în jurul ochilor (sprâncene, gene)
• scalpul
• buze
• nas si urechi
Suntem conștienți de faptul că rasul feței poate fi un pic infricosator pentru femei, dar vă puteți uita la site-ul pentru sfaturi cu privire la modul în care puteți face tratamentul mai eficient. Doar radeți suprafața înainte de fiecare tratament, iar în cele din urmă veți observa subtierea firelor de păr, iar mai târziu nu va fi ce să radeți. Nu recomandăm aparatul bărbaților pentru îndepărtarea părului facial.Dispozitivul SmoothSkin elimina definitiv părul și face fața mai feminină. Poate avea ca un efect secundar reducerea densității părului.

30.Pot folosi aparatul pe linia bikini sau sub ea?
Da, dispozitivul poate fi utilizat atât către bărbați cât și în zona inghinală a femeilor, cu toate acestea, îndepărtarea părului pubian nu este recomandată, deoarece examenul clinic nu a fost încă semnat. Nu folosiți aparatul direct la membranele mucoase ale zonei genitale sau anale. Aceste zone pot fi de culoare inchisa a pielii si, prin urmare, nu este recomandat pentru a preveni rănile.
32. Luminile din jurul butonului ON/ OFF s-au aprins în roșu. Ce să fac?
Aparatul indică o eroare. Terminați tratamentul și contactaține pe  sau pe numărul de telefon serviciului clienți.

32. Folosirea aparatului SmoothSkin Bare+ este dureros?
De obicei nu, veți simți o senzație minoră de furnicătură, sau precum cele mai multe consumatori spun, este o senzație de căldură. Dar experiența personală diferă de la o persoană la alta. Persoanele cu păr dur și foarte îchis au simțit o senzație ca o bandă elastică a fost lovită la pielea lor.

33. Părul va crește înapoi?
Secretul pielii mătăsoase pe o lungă durată este ca să urmăriți ciclul de tratare. Cu folosirea regulară a aparatului din ce în ce mai puține fire vor crește înapoi. În timp aceste fire vor începe să devină mai rare, mai deschise și vor crește mult mai încet. Cu timpul petrecut veți avea din ce în ce mai puține fire, până când puteți lăsa bărbierirea în urmă.

34. Nu pot porni aparatul. Ce să fac?
Verificați dacă cablul și adaptorul este conectat corect. Verificați dacă senzorul tenului este în contact strâns cu pielea Dvs.
Pielea Dvs. poate fi prea închis pentru tratament, din această cauză tratamentul nu este recomandat. Verificați tabelul tenurilor și manualul de utilizare.
Dacă nu stiți cum să porniți și folosiți aparatul vă rugăm contactați serviciul clienți.
Pentru mai multe informații contactați   sau serviciul nostru clienți pe numărul de telefon +36-30-656-02-92.

35. Cât de rapid este apratul? Cât de mult durează tratarea ambelor picioare?
Aparatul pulsează fiecare 0.6 secunde. Acesta înseamnă 100 de impulsuri/ minut! (Tratarea ambelor picioare durează ca. 9 minute.)

36. Cât de mult funcționează aparatul SmoothSkin Bare+?
Cele mai multe aparate de pe piață au un număr exact de impulsuri. Dacă lampa s-a oprit, trebuie să achiziționați un aparat sau o lampă nouă. Dar nu cu SmoothSkin Bare+! Datorită tehnologiei cele mai noi, SmoothSkin Bare+ oferă o lampă cu o viață foarte lungă, cu un număr nelimitat de impulsuri, ceea ce înseamnă că și după 1.000.000 de impulsuri aparatul a produs 100% energie. Astfel nu trebuie să vă faceți grij pentru a toate cele numite mai sus.

37. Cât de mult durează până când pot vedea rezultatele?
Ca. după 4 săptămâni de tratament, deci cu o lună după ce ați început să folosiți aparatul, veți vedea schimbările. Acest termen este obișnuit, dar timpul exact depinde de la o persoană la alta, unelor trebuie mai mult timp, unelor mai puțin. Nu renunțați, tratați-vă conform instrucțiunilor. Credeți-ne veți vedea rezultatele cu ochiul liber.

38. Produsele SmoothSkin oferă rezultate definitive?
Întâi trebuie să vorbim despre ce nu să expectați. Ca orice alte aparate IPL de uz casnic sau aparat cu tehnologie de laser (nu cred că alți spun acesta astfel) nu lasă picioare mătăsoase în vecie. Tratamentele trebuie să fie repetate. Continuați cu tratamentele și nu mai trebuie să simțiți picioare sau axile cu păr încă o dată. Hurra!

39. Aparatul oprește în continuu. Ce să fac?
Întâi verificați dacă adaptorul este conectat complet la priză și dacă celălalt capăt este conectat la aparat corespunzător. Dacă aparatul continuă să se oprească contactați serviciul clienți la sau sunați la +36-30-656-02-92.© Cyden Limited 2019 © SmoothSkin Bare+ 2019
Susținem dreptul de a schimba producătorul fără enunți inițial.
Distribuitorul oficial din Ungaria este MOPA Kft.
 

 

 

Prețurile noastre contin TVA.
Închide