SmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsată

Numărul articolului: SSPURE
Valabilitate: Nem rendelhető

SmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsată
SmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsatăSmoothSkin Pure IPL 2020, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/minut, 3 moduri, aparat inteligent cu lumină pulsată

Detalii

SmoothSkin PURE 2020, impulsuri nelimitate, Hiperrapid, 60-130 de impulsuri/ minut, 3 moduri, 10 setări inteligente de nivel diferit de energie, setarea automată a puterii, cu funcție pentru piele sensibilă, materiale elegante premium, design unic!

Brandul SmoothSkin a fost ales leaderul mondial al epilatoarelor IPL.*
Tehnologie avansata IPL a fost dezvoltata si produsa de catre specialisti cu mai mult de 30 de ani de experienta in Marea Britanie.**
In mediu cu 73% mai putin par***
Functionare simpla: Tratamente cu o singura atingere in modul Stamp pentru tratarea zonelor mici sau modul Glide pentru zonele mai mari.
Certificat FDA
Cel mai rapid aparat IPL de pe piata****

*Sursa: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 pe baza vanzarii mondiale despre epilatoarele IPL de uz casnic.
** Prima firma care a lansat pe piata aparate IPL de uz casnic
*** dupa 12 saptamani pe picioare
**** in categoria sa de pret (< 1900 RON)


SmoothSkin Pure este cea mai nouă dezvoltare de la Cyden Limited pentru anul 2020, care oferă setarea inteligentă puterii impulsurilor, flashuri hiper rapide și nelimitate, putere mare cu 6J/cm2, 3 moduri diferite de tratament și sensori de piele mai avansate (mai precise). SSPure este cel mai avansat aparat care folosește tehnologia inteligentă IPL de pe piața aparatelor de uz casnic.

Epilarea de acasă nu mai are compromisuri! Aduce tratamentele de viteză și de eficiență de salon acasă.
Cunoaște epilatorul IPL SmoothSkin Pure, care este aparatul cu cele mai multe caracteristici excelente!

Produsele IPL anterioare de la SmoothSkin au câștigat multe premii în anele trecute, dar dezvoltarea și cercetarea nu s-a oprit. Datorită cercetării și dezvoltării constante putem produce toate produsele noastre, folosind cea mai inovativă tehnologie IPL, ceea ce nu este o surpriză fiindcă golul mărcii este de a produce cele mai bune epilatoare IPL de pe piață.

Producătorul aparatului este firma engleză Cyden Limited. Firma care a fost primul în dezvoltarea, producerea și distribuirea epilatoarelor cosmetice pe bază de lumină. Ei au dezvoltat tehnologia revoluționară iPulse, ceea ce a schimbat de la fundație definiția tratamentelor epilatoare.

Setarea puterii tratamentului este individuală la aproape toate modelele de pe piață (de la 1 la 5). Ceea ce înseamnă că noi trebuie să alegem dintre toate nivelele oferite, care este setarea potrivită pentru pielea noastră. Acest proces poate fi greu și în timp faptul că tratamentul trebuie să fie întrerupt pentru a alege un nivel diferit poate deveni foarte supărător.

Pentru a obține tratamente mai eficiente (puterea cea mai optimală de impuls) pe diferitele părți ale corpului (față, linia bikini, picioare etc.) ar trebui să schimbăm nivelul energiei întotdeauna. Dacă nivelul este prea mare, tratamentul devine dureros, pielea poate să se ardă, dar dacă puterea este prea mică, atunci tratamentul nu va fi destul de eficient.

Din fericire, cu aparatul SmoothSkin Pure nu veți avea astfel de probleme. Datorită sensorului inteligent de piele, vă puteți trata fără a întrerupe tratamentul, în câteva momente.

SmoothSkin Pure video:


La ce diferă SmoothSkin Pure de la alți:

SmoothSkin Pure lucrează în locul nostru. Datorită sensorului super sensibil dezvoltat unic și celor 10 setări aparatul alege automat cea mai potrivită setare pentru piele Dvs. în continuu.

Astfel puteți face un tratament personalizat (precum ați primi în saloane), care este mult mai eficient ca până acum!

Cu toate acestea SmoothSkin Pure are cele mai bune rezultate!

SmoothSkin Pure IPL epilatorul cu tehnologia inteligentă de lumină pulsată IPL, echipat cu impulsuri nelimitate:

Aparatul este echipat cu un sensor automat, mai avansat de piele (de culoarea pielii) și cu o funcție de a regla nivelul tratamentului automat. Astfel persoanele cu piele mai închisă sau mai bronzată pot folosi aparatul cu siguranță, pentru că sensorile reglează nivelul energiei potrivit culorii pielii Dvs.

Modul ”Gentle” este o funcție unică al aparatului Pure. Aceasta oferă un tratament ideal pentru piele mai sensibilă.

Aparatul SmoothSkin Pure este capabil de a produce impulsuri nelimitate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să schimbați capul de tratare sau lampa nici o dată.

Funcția unică ”Detect” și ”Set”, adică ”Auto-setare pe bază de percepere”

Inteligența aparatul se află în faptul că prin detectarea tonului pielii poate identifica cea mai ideală setare pentru Dvs. Astfel putemi fii siguri că îndepărtează firele de păr cu eficiență maximă, dar nu cauză nici o daună pielii. Datorită acestei tehnologii persoanele cu piele mai închisă sau bronzată pot folosi aparatul cu siguranță.
În timpul tratamentului puteți vedea nivelul energiei setat de către aparat pe ambele părți ale aparatului.

Datorită tehnologiei echipate, epilatorul poate fi folosit pe aproape toate nuanțele de piele, exclusiv nuanțele foarte închise.

Cele mai importante specificații ale aparatului revoluționar SmoothSkin Pure:
• impulsuri nelimitate
• 10 setări de putere
• sensor de piele mai avansat
• 2 moduri de tratament: stamp (apasă și impuls) și glide (menține apăsat și impulsuri în continuu)
• 3 funcții: intens (pentru zone mai încăpățânate, produce impulsuri cu cea mai mare eficiență), gentle (pentru zone mai sensibile) și rapid (pentru tratamente rapide pe zone mari și pentru tratamentele secundare)
• tratamente fără durere cu o inovație unică
• din cauza tratamentului un număr redus de pete de pigment
• hiper rapid, până la 130 de impulsuri/ minut
• aproape toate tipurile de piele pot fi tratate
• cu ambalaj 100% reciclat
• 2 ani de garanție de schimb optimală pentru consumatori

SmoothSkin Pure IPL inteligent hiperrapid, eficient și puternic:
SmoothSkin Pure este cel mai eficient și cel mai puternic epilator de uz casnic care folosește tehnologia IPL de pe piață. Este capabil de a depila unele zone în momente. Folosirea lui este foarte rapidă și simplă. Viteza sa se arată în faptul că este capabil de a produce 130 de impulsuri/ minut, ceea ce este aproape numărul produs de către aparatele cosmetice profesionale IPL. În practică tratarea zonelor mari (ca picioarele) durează numai câteva minute!

Folosirea aparatului este sigură și ușoară cu puterea maximă pentru pielea Dvs.!

Folosirea aparatului nu necesităe echipamente de protecție sau orice fel de gel. Datorită designului impecabil și ergonomic aparatul este comfortabil de folosit, iar î-l puteți duce cu Dvs. oriunde, la excursii și vacanțe.

 

Cum să folosești SmoothSkin Pure:

Poate fi folosit aproape oriunde pe corp, de la față până la picioare!

SmoothSkin Pure este capabil de a îndepărta firele de păr nedorite de pe față, iar poate fi folosit și pe brațe, picioare, spate, piept, dar și pe zonele intime. Pentru mai multe informații citiți manualul de utilizare.

Nu trebuie să vă faceți grijă pentru ca pielea Dvs. va schimba sau ca aparatul va cauza roșeață permanentă, pentru că funcția ”Detect and Set” deci ”Autosetare pe bază de detectare” alege cel mai potrivit nivel de tratare pentru tipul pielii tale. Lasă ca aparatul să facă deciziile în locul tău, pentru că această funcție este valabilă pentru întregul corp!

Metodele de tratare Stamp și Glide:

Aparatul folosește două metode de tratament pentru a asigura tratamentul comfortabil pe suprafețe mici și mari.

Modul Glide: Mențineți apăsat butonul de pornire. În intervale similare aparatul va produca impulsuri pe piele unul după altul în continuu pentru a ajuta tratarea rapidă a suprafețelor mari, ca picioarele, brațele, iar în cazul bărbaților spatele și pieptul.

Modul Stamp: ”Apasă și impuls”. Ideal pentru suprafețe mici și sensitive, ca linia bikini sau buza superioară. Numai puneți aparatul pe piele, apăsați butonul de pornire și de fiecare dată când butonul este apăsat aparatul va da un impuls.
Mod unic Gentle, ideal pentru piele sensibilă:
Dacă apăsați butonul ”Gentle Mode”, aparatul va folosi mai mică putere. Această funcție ajută persoanele cu piele sensibilă. Poate ajuta dacă tratamentele la început sunt neplăcute, obișnuiește pielea cu tratamentele. Această funcție poate fi pornită și oprită oricând.

Pasurile simple pentru folosirea SmoothSkin Pure IPL:
• Înainte de a folosi aparatul, bărbieriți zona unde doriți să vă tratați (îndepărtați fiecare fir vizibil cu cel puțin 24 de ore înainte de a vă trata). Firele care rămân peste suprafața pielii pot dăuna fața aparatului și pot cazua efecte adverse.
• Curățați și uscați suprafața pielii.
• Porniți aparatul. Înainte de primul tratament citiți cu atenție manualul de utilizare.
• Sensor de piele inteligent, detectare și setare. SmoothSkin Pure este echipat cu doi sensori unici și avansate de piele, care detectează tonul pielii. Aceste se află la ambele părți ale geamului de tratare. În timpul tratamentului aceste sensori sunt active în totdeauna și detectează pielea cu culoare potrivită tratamentului.
• Dacă ambele sensori NU detectează culoare potrivită tratamentului aparatul nu va da impulsuri. Aparatul detectează un ton valid de piele numai în cazul în care ambele sensori (pe lângă fereastra de tratare) sunt în contact cu pielea.

 

SmoothSkin Pure Tratamentul video:

Tratamentul:
Puneți aparatul strâns pe piele unde doriți să vă tratați. Verificați dacă aparatul a detectat un ton potrivit pe displayul de putere (POWER BAR).
Apăsați butonul de activare. Aparatul va da un impuls și veți simți căldură. Culoarea luminei emise este roșu/ portocaliu. Acesta este normal, nu trebuie să vă îngrijorați.
Mișcați aparatul pe zona următoare, și continuați astfel. Asigurați că ați tratat întreaga zonă, dar nu tratați un punct de două ori (impulsuri suprapuse).

Majoritatea (48 din 50) femeilori care au participat la studiul clinic ar recomanda SmoothSkin Pure alților.

Metodele de tratare SmoothSkin Pure:
Aparatul produce impulsuri cu cea mai mare eficiență cu Modul Intensiv. Bineînțeles și în acest mod sensorul de piele detectează tonul pielii înainte de fiecare impuls pentru a asigura puterea maximă care poate fi administrată în siguranță. Modul Intensiv este ideal pentru zonele mai încăpățânate unde firele cresc mai mult și mai dens (axilele și linia bikini).

Vă recomandăm Modul Gentle în cazul în care Modul Intensiv este prea dureros. În Modul Gentle aparatul folosește putere mai mică, deci intensitatea este redusă.

Modul Rapid oferă cel mai rapid tratament prin reducerea intesității. Vă recomandăm Modul Rapid pentru zonele mari (brațe, picioare), unde firele cresc mai rar sau în locuri unde doriți să vă tratați mai rapid. Această metodă este ideală pentru tratamente secundare (după ce ați terminat primele 12 săptămâni de tratament inițial).

Aparatul va fi în Modul Intensiv la pornire. Puteți schimba metodele de tratament cu butonul pentru schimbarea modurilor sub butonul ON/OFF.

Asupra acestelor trei metode puteți alege dintre metodele Glide și Stamp. Cu modul Glide aparatul va produce impulsuri automate în cazul în care este în contact corect cu pielea Dvs. Acest mod este recomandat pentru tratarea zonelor mari, pentru că astfel puteți trata brațele sau picioarele numai în câteva minute. Cu modul Stamp de fiecare dată când butonul este apăsat aparatul produce un singur impuls. Stamp este ideal pentru suprafețe mai mici, ca axilele, fața sau linia bikini.

                                                                          

Protecția mediului:
CyDen Limited este atent la protecția mediului, ambalajul aparatelor este făcut din materiale premium 100% reciclabile, eco- friendly și care se decompun rapid.

Garanție:

În cazul uzului normal vă oferăm 2 ani de garanție de schimb din Ungaria, care poate fi validată împreună cu chitanța, factura și cu caietul de garanție la serviciul clienți.
 

Conținutul pachetului:

1 buc aparat SmoothSkin Pure
1 buc adaptor
1 buc manual de utilizare în limba Română

© Cyden Limited © SmoothSkin Pure 2020
Susținem dreptul de a schimba producătorul fără enunți inițial.
Distribuitorul oficial este MOPA Ltd.

Întrebări frecvente:

Despre marca SmoothSkin:

1. Ce este SmoothSkin?
Avem 30 de ani de experiență și SmoothSkin este unul dintre cele mai avansate mărci de pe piața aparatelor IPL (epilare cu lumină pulsată). Nu numai proiectăm și producem aparatele în Anglia dar și facem studii clinice și cercetări în sudul Wales-ului, în Swansea.

2. Care sunt experții care au dezvoltat această tehnologie?
În 1979 profesorul Marc Clement, un fizician care a cercetat lasere și-a expus brațul din greșeală radiației laser, și a descoperit că părul său nu a crescut înapoi în zona expusă.
Profesorul Clement pe baza acestei descoperiri a dezvoltat primul epilator cu laser și a devenit o figură importantă și un producător ale laserelor medicale. După aceea s-a aliat cu alte cercetători, cu care au folosit caracteristicile luminii și au fundat firma lor cu numele ”CyDen”, firma care a dezvoltat tehnologia iPulse. Avantajul brandului SmoothSkin este cei 30 de ani de experiență cu tehnologia de epilare pe bază de lumină.

3. Unde sunt produse aparatele?
Toate aparate SmoothSkin sunt produse în Anglia.

4. De ce este SmoothSkin unic?
Noi concentrăm numai la epilarea IPL, nu producem televizoare sau aparate electrocasnice.
Echipa noastră conține cele mai buni experți, 100% a timpului și a resurselor sunt alocate pentru cercetări, dezvoltări, proiectare și producere. Conducem teste în totdeauna și facem experimente pentru a asigura ca aparatele SmoothSkin să oferă cele mai bune rezultate posibile.

Despre IPL, deci epilare cu lumină pulsată:

1. Cum funcționează IPL?
Aparatele SmoothSkin IPL au fost proiectate pentru a întrerupe ciclul normal de creștere a firelor de păr. SmoothSkin IPL folosește tehnologia de lumină intensivă pulsată. În timpul tratamentelor expunem pielea la impulsuri de lumină, care pătrund în straturile mai profunde ale pielii fără a deteriora straturile mai superficiali, iar cu ajutorul melaninei, pigmentul firelor de păr, ajung la folicule. Această substanță, melanina produce căldură din energia luminii și î-l conduce la rădăcina firelor. Datorită temperaturii, rădăcina firelor se deteriorează, din această cauza nu vor mai crește fire noi din folicului tratat. Firele tratate vor cade în câteva zile sau în 1-2 săptămâni în cazul tratării conform manualului de utilizare.

După ce ai terminat ciclul inițial de tratamente, trebuie să te tratezi cu tratamente secundare. O caracteristică bună ale aparatelor SmoothSkin IPL este că nu lasă ca firele să crească până când tratezi zona regulat. Deci până când faci tratamente secundare când trebuie, nu vei avea picioare sau axile înțepătoare. Hurra!

2. IPL funcționează într-adevăr?
Da. Multe studii clinice au dovedit că în cazul tratării corăspunzătoare IPL cauză o reducere de lungă durată în numărul firelor. Pentru a obține cele mai bune rezultate este important ca să urmăriți manualul de utilizare.

3. Oferă produsele SmoothSkin rezultate definitive?
Întâi trebuie să vorbim despre ce să nu aștepți. Ca orice aparat IPL sau cu altă tehnologie de laser de uz casnic (nu cred că alți î-ți vor spune asta) nu lasă în urma lor picioare mătăsoase pe veci. Tratamentele treuie să fie repetate pe zonele tratate. Dacă continui tratamentele nu trebuie să simți încă o dată înțepări din cauza firelor de păr de pe picioarele sau axilele tale.

4. Cât de mult durează până când apar rezultatele vizibile?
Ca. după 4 săptămâni de tratament, deci de la începutul tratamentelor într-o lună veți vedea rezultatele. Acesta este timpul general, durata individuală poate diferi de la o persoană la alta. Nu renuța, tratează-te. Trebuie să ai încredere și vei vedea rezultatele.

5. De ce trebuie să folosesc aparatul meu IPL pentru 12 săptămâni?
E bine de știut: firele de păr cresc în 3 diferite stadii care urmează unul după altul, iar de odată nu sunt toate firele în aceeașt stadiu. Datorită faptului că IPL este efectiv în numai una dintre stadiile, numai în stadiul de creștere (anagen), trebuie să vă tratați în continuu, până când ajungi la rezultatul dorit. Cu sistemul de tratare recomandat este probabil că poți trata firele care au fost omise la tratamentul anterior. Stiința este simplă!

6. De ce trebuie să fac tratamente secundare?
Precum la toate altele tratamente IPL de uz casnic un singur tratament nu va dura pentru vecime (să nu crezi, dacă cineva ți-ar spune asta). Este necesar să tratezi firele din când în când încă odată pentru a evita creșterea firelor din nou.
Bineînțeles durata ciclului diferă de la o persoană la alta (pentru că pielea și părul nostru este diferit, dar și genetica are un rol mare!). Deci dacă ai terminat tratamentele inițiale, sistemul tratamentelor secundare depind de la Tine.

7. Cât de mult durează un tratament?
SmoothSkin Bare+ este capabil de a produce 100 de impulsuri pe minut, ceea ce înseamnă că un tratament pe întregul corp (picioare, axile, linia bikini și fața) durează ca. 10 minute.
SmoothSkin Pure produce între 130 și 60 impulsuri pe minut, rata depinde de la tonul pielii Tale și de la setarea aparatului. În Modul Rapid îți poți trata întregul corp în mai puțin de 10 minute.

Muse și Gold produc ca. 50 de impulsuri într-un minut, depinde de la culoarea pielii. Astfel un tratament pe întregul corp durează ca. 20 de minute.

8. Care este diferența între laser și IPL?
Diferențele sunt:
• mărimea zonei tratate
• intensitatea tratamentului
• nivelul de durere
• siguranța
Laserul tratează suprafețe mai mici de odată, dar cu IPL puteți trata suprafețe mai mar cu un singur impuls. Cu aparatele IPL puteți observa iritație după tratamente, dar nu vă îngrijorați, acesta este normal.

9. Este dureros folosirea aparatului SmoothSkin?
De obicei nu, veți simți numai o senzație de furnicătură sau de căldură. De fapt ceea ce simțiți personal depinde de la o persoană la alta. Persoanele cu păr dens și închis vor simți o senzație de pișcătura, la fel ca dacă și-ar lovi pielea cu o bandă elastică.

10. Trebuie să folosesc ochelari de proteție în timpul tratamentului IPL?
Nu este nevoie de a purta ochelari. Aparatul este echipat cu multe funcții de siguranță pentru a evita ca aparatul să producă impulsuri când nu ar trebui. Dar, ca o precauție nu pune aparatul în jurul ohilor Tale și nu face impulsuri spre ochi. În cazul în care te deranjează lumina, poți purta ochelari de soare dacă dorești.

11. Pot folosi IPL pe pielea mea în siguranță?
Tehnlogia SmoothSkin este inofensiv pentru piele până când este folosit pe ton de piele potrivit și conform manualului de utilizare. Înainte de a cumpăra un aparat SmoothSkin, îț-i recomandăm să te uiți la tabelul despre tonurile de piele potrivite pe figura următoare. Fiecare aparat este echipat cu filtre UV pentru a proteja pielea de la razele dăunatoare ale luminii. Dar peste toate acestea aparatele au un sensor de piele, care nu lasă aparatul să producă impulsuri dacă nu detectează piele potrivită tratamentului.

12. Tehnologia folosită de către aparatele SmoothSkin este aceași ca la aparatele profesionale IPL din saloane?
Da. Aceeași tehnologie IPL este folosită de către în saloane pentru a obține rezultate excepționale. Aparatele profesionale oferă energie mai mare pentru experți ca aparatele IPL proiectate pentru uz casnic.

13. Are tratamentul IPL orice fel de efecte secundare?
Toate aparatele SmoothSkin au fost testate individual pentru eficiență și siguranță. Dacă aparatul este folosit conform manualului de utilizare, nu ar trebui să observați nici un fel de efect secundar.
Se poate întâmpla însă că pielea devine un pic roșu sau că simțiți un pic de căldură, dar nu trebuie să vă îngrijorați din cauza acestora, aceste sunt efecte normale.

14. Îmi va crește înapoi părul?
Secretul pielii mătăsoase pentru o foarte lungă durată este de a respecta planul de tratare. Prin folosirea regulată a aparatului numărul firelor care cresc înapoi se reduce. În timp aceste fire vor deveni mai rare, vor avea o culoare mia deschisă și vor crește mai încet. Vei avea din ce în ce mai puține fire, iar după o dată vei putea să uiți rutina ta de bărbierire.

Mai multe întrebări și răspunsuri:

1. Cum mă pot epila între tratamente?
Între două tratamente vă puteți bărbieri, dar pentru eficiența maximă a tratamentelor nu folosiți ceară sau epilator, pentru că dacă îndepărtați firele din folicule, nu veți avea nimic să absoarbe energia luminii.

2. Cum pot curăța aparatul?
Stergeți apratul cu o cârpă moale și uscată, fiiți atenți să nu deteriorați fereastra de tratare. Dacă curățați un aparat SmoothSkin Gold, capul (partea aurie sau argintie) poate fi detașat. Vă rugăm să citiți manualul de utilizare pentru mai multe instrucțiuni.

3. Poate fi folosit pe piele cu ton mai galben sau pe piele de culoare mai închisă?
Folosirea SmoothSkin IPL este posibil pe orice fel de piele, dar din păcate întotdeauna există excepții. Persoanele cu piele foarte închisă sunt singurele excepții, pentru ei nu recomandăm folosirea aparatului. Ambele produse sunt echipate cu sensori de piele, care verifică dacă pielea Dvs. poate fi tratată în siguranță și aparatul va produca impulsuri numai în cazul în care detectează un ton de piele valid.

4. Care este vârsta minimă recomandată pentru a folosi aparatul?
Folosirea aparatului nu este recomandat pentru copii și minori pentru că nivelul hormonilor nu s-au reglat și firele cresc mai rapid.

5. Există condiții medicale care nu permit folosirea aparatelor SmoothSkin?
Da, folosirea aparatului nu este recomandat în cazul anumitelor boli de piele. Vă recomandăm să consultați medicul Dvs. dacă aveți orice fel de întrebări. Nu recomandăm tratamentele în cazuirle următoare (nu este o listă completă): cancer tegumentară, sau locuri afectate de către cancer, probleme de circulație, ca varice, sau vasuri dilatate, pe piele sensitivă la lumină sau pe zone unde pielea se iritează ușor, pe locuri unde recții alergice apar cu ușurință, diabet, lupus eritematos sistemic, porfirie, acnee rozacee, epilepsie, boli ale inimii, infecție tegumentară, ekcemă, arsură, folicule inflamate, răni deschise, julitură, cicatrici și pe piele cu multe semne de naștere sau pistrui.
Pe lângă toate acestea nu este recomandat să tatați pielea cu tatuaje.

6. Faptul că iau medicamente determină dacă pot folosi aparatul sau nu?
Da, acest fapt determină dacă puteți folosi aparatul. Anumite medicamente pot face pielea mai sensibilă, iar din această cauza lumină intesivă pulsată poate cauza deteriorâri în pielea Dvs. Pentru informații suplimentare vă rugăm consultați medicul Dvs.

7. Pot folosi aparatul în jurul semnelor de naștere sau în jurul pistruilor?
Nu. Vă rugăm să nu folosiți aparatul dacă aveți mai multe semne de naștere închise, dacă aveți pistrui, boli tegumentare de pigment sau tatuaje. Pentru binele Dvs. nu tratați aceste zone.

8. Am epilepsie, pot folosi aparatul?
Nu, lumina pulsată poate cauza o criză epileptică.

9. Pot folosi aparatul în jurul venelor vizibile și proeminente?
Acest fapt diferă de la o persoană la alta. Nu putem fi siguri, dacă adâncimea sau proeminența inhibită folosirea aparatului. Dacă aveți îndoieli consultați medicul Dvs.

10. Pot folosi aparatul în zone afectate de acnee rozacee?
Nu, vă rugăm să nu folosiți aparatul pe acele zone.

11. Care sunt zonele unde no pot folosi aparatul?
Aparatul poate fi folosit pe aproape întregul corp, cu excepția zonelor acoperite cu membrană mucoasă, deci înauntrul nasului, buzele, gura, pleoapele, urechile, ridurile labiale, genitaliile, anusul.
Vă puteți trata în siguranță pe față (peste buze, pe linia bărbiei și pe gât), însă vă recomandăm să nu vă tratați pleoapele, pentru rezultatul tratamentelor este de lungă durată, și dacă faceți o greșeală este greu de corectat. Nu tratați nici o dată în jurul ochilor și peste linia obrazului.
Nu recomandăm bărbaților să-și trateze bărbia cu IPL. Aparatele SmoothSkin îndepărtează părul pentru o lungă durată, iar din această cauza fața poate deveni mai feminină. Ca un efect secundar, părul poate deveni mai rară în urma tratamentului.

12. Este o problemă dacă simt mâncărime în urma tratamentului?
Mâncărimea este un efect secundar comun al tratamentului IPL. Dar în cazul în care simțiți mâncărime intensă, care nu dispare în 24 de ore, vă rugăm să nu vă mai tratați încă o dată și să consultați medicul Dvs. înainte de a vă trata încă o dată.

13. Ce să fac dacă m-am rănit în urma tratamentului? (arsură sau vezicule minime)
Opriți tratamentul imediat. Vă recomandăm să consultați medicul Dvs. de familie.

14. Ce să fac dacă am urmărit toate instrucțiunile din manualul de utilizare, dar nu văd rezultatele?
Eficiența aparatelor SmoothSkin este dovedit de către studii clinice, dar oamenii diferă da la unul la alta. Eficiența tratamentelor depinde de la multe factori. De exemplu: densitatea și culoarea firelor. Iar firele pot fi tratate în numai un stadiu ale creșterii. În plus, nivelele actuale ale hormonilor și fluctuația lor, pot avea un rol în rezultatele obținute.

15. Ce este scopul sticlei din fereastra de tratare?
Acesta este un filtru UV, protejează pielea de la radiația periculoasă.

16. Cum funcționează senzorul de nuanța pielii?
Când aparatul este pornit, pornesc și sensorile de nuanța pielii, apar luminile albastre care se reflectează de pe piele. După aceasta, aparatul detectează nuanța pielii și determină dacă vă puteți trata în siguranță sau nu.

17. Care este diferența între modurile Stamp și Glide?
Aparatul funcționează în două moduri de tratament pentru a asigura că tratarea zonelor mici și celor mai mari este comfortabilă.
Modul Glide: Mențineți apăsat butonul de pornire, iar aparatul va produca impulsuri în anumite intervale unul după altul, astfel tratarea zonelor mai mari, ca exemplu: picioarele este foarte rapid.
Modul Stamp (”Apasă și impuls”): Este recomandat pentru zonele mai mici, ca exemplu: linia bikini. Pur și simplu pune aparatul pe piele, apasă butonul de pornire de fiecare dată când dorești un impuls.

18. Cât de sigură este folosirea aparatului?
Eficiența și siguranța aparatului este dovedită de către studii clinice. Până când aparatul este folosit conform manualului de utilizare, nu veți simți nici un fel de efect secundar.
Senzorul nuanței pielii asigură că aparatul nu va produca impulsuri în cazul în care detectează o nuanță care nu este potrivită tratamentului.

19. Poate deteriora pielea?
Tehnologia IPL folosită de către SmoothSkin nu deteriorează pielea în cazul în care nuanța pielii este potrivită tratamentului și aparatul este folosit conform manualului de utilizare.

20. * Pot folosi aparatul după bronzare sau solar?
Da, după câteva zile, când roșeața a dispărut. Dar numai cu atenție, înainte de a trata o întreagă zonă, faceți un test pe zona respectivă.
Datorită faptului că radiația poate să facă pielea mai sensibilă, efectele secundare apar mai ușor. Protejează pielea cu ulei de soare cu cel puțin 15-30 de fatori.

21. Pot folosi autobronzante?
Nu, aceste creme pot avea ingrediante care cauză pielea să devină mai sensibilă, astfel poate influența eficiența și reacția pielii la tratamentul IPL.

22. Îmi pot expune pielea la razele directe ale soarelui direct după tratamentul SmoothSkin?
Da. Însă vă recomandăm să ai grijă cu razele puternice, pentru că acestea pot cauza sensibilitate. Pentru binele tău vă recomandăm să foloseși ulei de soare după fiecare tratament, dar și cu 7 zile după tratament.

23. Pot folosi aparatul pe față, și dacă pot, trebuie să bărbieresc firele înainte de tratament?
Da, pentru că SmoothSkin este un aparat așa de sigur că poate fi folosit și pe față. Dar trebuie să fii atent, pentru că sunt anumite zone unde nu este recomandat să te tratezi?

24. Care sunt acestea?
Nu te trata în jurul ochilor (pleoape și gene), pe scalp, buze, în nas sau în ureche. Știm că bărbierea feței poate fi înfricoșător pentru femei, în acest caz te rugăm să te uiți la sfaturile noastre de pe siteul nostru cum te poți trata cel mai eficient. Bărbierește-ți fața înainte de fiecare tratament, iar cu timp vei vedea că părul tău nu mai este așa de dens și nu mai trebuie să te bărbierești.
Nu recomandăm bărbaților să-și îndepărteze bărbia cu IPL. Aparatul SmoothSkin îndepărtează părul pentru o lungă durată, din această cauză fața poate deveni mai feminină. Ca un efect secundar, părul se poate rări.

25. Îl pot folosi pe linia bikini și pe zonele acoperite de către bikini?
Da, aparatul poate fi folosit pe și sub linia bikini pe femei dar și pe bărbați. Însă tratarea chiar peste osul pubian nu este recomandat, pentru că această zonă nu a fost testată clinic. Nu folosi aparatul pe membranele mucoase, sau în jurul genitaliilor sau anusului.
În aceste zone pielea poate avea o nuanță mai închisă, iar din această cauză nu recomandăm tratamentul pentru a evita răni.

26. Cât de mult funcționează aparatele SmoothSkin?
În cazul multelor aparate, durata este determinată. Aceste aparate au un număr exact de impulsuri, iar după ce becul s-a stins, trebuie să achiziționați un aparat nou sau o lampă nouă, dar nu la SmoothSkin! Datorită celei mai avansate tehnologii, lampa aparatelor SmoothSkin are o durată mai lungă, care oferă impulsuri nelimitate (are o eficiență de 100% și după 1.000.000 de impulsuri), astfel nu trebuie să vă faceți grij pentru becul aparatului.

27. Aparatul se oprește întotdeauna, ce să fac?
Înâi verifică dacă cablul adaptorului este conectat corect la priză, și dacă cealaltă parte este conectată corect la aparat. Dacă epilatorul se oprește și după acestea, vă rugăm să ne contactezi la adresa , sau să suni numărul +36-30-656-02-92.

28. Becurile în jurul butonului de pornire s-au aprins în roșu, ce să fac?
Aceste becuri indică o eroare al aparatului. Nu mai folosi aparatul mai departe și contactează-ne la adresa sau pe numărul de telefon al serviciului clienți.

29. Nu pot porni aparatul, ce să fac?
Verifică dacă aparatul este conectat corect la priză. Verifică dacă senzorul nuanței pielii este în contact cu pielea.
Pielea ta poate fi prea închisă și din această cauză nu te lasă aparatul să te tratezi. Verifică tabelul nuanțelor pielii și manualul de utilizare.
Dacă nu știi cum să folosești aparatul, te rugăm să suni serviciul clienți.
Pentru informații suplimentare, contactează-ne pe adresa sau pe numărul de telefon +36-30-656-02-92.

30. Pot obține rezultate mai rapid, dacă mă tratez de două ori pe săptămână cu SmoothSkin?
Nu. Îți recomandăm să folosești aparatul numai de o oară pe săptămână. Nu ar avea alt efect, numai iritație dacă îl foloseșt de mai multe ori.
Dar nu uita, cu SmoothSkin Bare+ poți trata zonele mai încăpățânate (ca exemplu: axilele) de mai multe ori (maxim de trei ori)

31. Care este diferența între aparatele SmoothSkin Bare+, MUSE și PURE?
SmoothSkin bare emite 4-6 J/ cm2 de energie la fiecare tratament, ceea ce este suficient pentru a trata fiecare nuanță de piele și este ultra rapid. În același timp SmoothSkin MUSE produce 6 J/cm2 de energie și acest aparat este echipat cu tehnologia ”Detect și Set” (”Autoreglrare pe bază de detectare”), astfel oferă tratamente personalizate.
Dacă dorești viteză și ușurință maximă, îți recomandăm SmoothSkin Bare+. Dar dacă dorești tratamente cosmetice personalizate și un aparat care oferă rezultate maxime, atunci aparatul ideal pentru tine este SmoothSkin MUSE.

Despre SmootSkin Pure:

1. Cât de frecvent trebuie să folosesc aparatul meu SmoothSkin Pure?
Pentru a obține cele mai bune rezultate, îți recomandăm să folosești aparatul de o oară pe săptămână pe o perioadă de 12 săptămâni. Nu vei obține beneficii dacă te-ai trata de mai multe ori pe săptămână. Dar nu uita că poți trata zonele încăpățânate,ca axilele de mai multe ori (maxim de trei ori pe o anumită zonă).
În primele câteva săptămâni părul va crește la fel ca înaintea tratamentelor, dar nu te îngrijora. Aceste sunt firele care nu au fost în stadiul de creștere când te-ai tratat de primele ori (IPL-ul este cel mai eficient în acest stadiu). Continuă tratamentele și vei vedea o diferență în viteza creșterii la al patrulea săptămână. Dacă ai terminat cele 12 săptămâni de tratament inițial, trebuie numai să faci tratamente secundare fiecare lună, sau 2 luni pentru a menține rezultatele superbe.

2. Cum funcționează senzorul inteligent de nuanța pielii?
Când senzorile sunt în contact cu pielea, emit lumină albastră, care se reflectează de pe piele. Aparatul detectează nu numai contactul corect cu pielea, ci reglează intensitatea tratamentului pe baza nuanței pielii tale, astfel oferând rezultate maxime.

3. Cât de lungă este durata aparatului SmoothSkin Pure?
În cazul multor aparate de pe piață, durata este determinată exact prin determinarea numărului de impulsuri. După ce becul aparatului s-a stins, trebuie să achiziționați un aparat sau o lampă nouă, dar nu cu aparatele SmoothSkin! Datorită tehnologiei avansate, SmoothSkin Pure este echipat cu o lampă cu o durată mai lungă, care oferă impulsuri nelimitate (funcționează la 100% și după 1.000.000 de impulsuri), astfel nu trebuie să vă faceți grij din cauza becului.
În cazul folosirii normale, vă oferăm 2 ani de garanție de schimb SmoothSkin din ungaria.

4. De ce nu pot porni aparatul meu SmoothSkin Pure?
Întâi verifică următoarele:
• adaptorul este conectat corect
• aparatul este în standby
• sensorul de piele este în contact cu pielea
Pielea ta poate avea o nuanță prea închisă pentru ca să te poți trata în siguranță. Verifică tabelul nuanțelor. Dacă nu ști cum să foloseșt aparatul, te rugăm să contactezi serviciul clienți.
Pentru informații suplimentare contactați sau serviciul clienți pe numărul +36-30-656-02-92.

5. Am observat pete negre pe capul aparatului meu SmoothSkin Pure, ce să fac?
Nu este nici o problemă, acestea nu au un efect pe eficiența aparatului. Acestea sunt numai reziduuri de pe piele, fire de păr.
La următorul tratament asigură că ai curățat zona după te-ai bărbierit. Dacă ai mai multe întrebări, te rugăm să conctactezi serviciul clienți.

6. Becuriele de pe aparatul meu SmoothSkin Pure s-au aprins în roșu, ce să fac?
Pielea care ai dorit să tratezi are o nuanță prea închisă pentru a-l trata. SmoothSkin Pure este echipat cu un sensor inteligent de nuanța pielii, care reglează automat nivelul optimal de intensitate pe baza nuanței pielii tale. Din păcate, tehnologia IPL nu poate fi folosită pe toate tipurile de piele, nu funționează pe piele de nuanță foart închisă.

7. Am observat o bulă neagră în lampă, care este similar la nori, aceste nu este o problemă?
Acesta este normal, lampa corăspunde celor mai stricte măsuri de siguranță. Acesta nu influențează aparatul sau eficiența.

8. Nu ar trebui să fie o sticlă pe geamul de tratare?
Nu, nici un fel de sticlă nu trebuie să fie în contact cu pielea. Din această cauză, filtrul de sticlă este înauntrul aparatului.

9. Cum pot curăța aparatul?
Șterge-l cu atenție cu o cârpă moale și uscată, și fi atent să nu deteriorezi geamul de tratare în timpul curățării. Te rugăm să citești manualul de utlizare pentru mai multe instrucțiuni.

10. Este normal să simt miros de arsuiră în timpul tratamentului?
Dacă simți miros de arsură în timpul tratamentului, înseamnă că nu ai preparat pielea corect. Suprafața pielii trebuie să fie goală complet (pentru a obține cele mai bune rezultate, îndepărtează firele cu briciul de pe zona care dorești să tratezi, iar dacă nu ai îndepărtat toate firele poți cauza erori în aparatul tău), curată și uscată. Dacă au rămas câteva fire vizibile, acestea pot să ardă în timpul tratamentului.
Dacă ai orice fel de îndoieli, nu te mai trata mai departe, și contactează serviciul clienți.

11. Indicatorul de intensitate pulsează în mod ciudat, ce să fac?
Aparatul SmoothSkin Pure indică o eroare. Nu mai folosi aparatul și te rugăm să conctactezi serviciul clienți.

12. Cum pot alege un alt mod de tratare?
După ce ai pornit aparatul, modul automat este modul de putere. Pentru a schima modurile, apasă butonul Mod, care este sub butonul de pornire.

13. Care este modul ideal pentru mine?
În modul de putere aparatul va produca impulsuri cu cea mai mare eficiență. Acest mod este recomandat pentru zonele încăpățânate, unde firele cresc mai dens și mai puternic (axilele, linia bikini).
Modul Gentle, deci modul sensibil este recomandat dacă Modul de putere este prea dureros. În acest mod intensitatea este mai mică datorită faptului că puterea este mai mică.
Modul Rapid oferă cel mai rapid tratament, iar din această cauză folosește intensitate mai mică. Îți recomandăm acest mod pentru zonele mai mari (picioare și brațe), unde firele cresc mai rar, sau în locuri unde dorești să te tratezi cât mai rapid. Acest mod este recomandat și în cazul tratamentelor secundare (când ai terminat cele 12 săptămâni de tratamente inițiale).

14. Aparatul meu SmoothSkin Pure nu produce impulsuri, ce să fac?
Aparatul SmoothSkin Pure este echipat cu senzori de piele, care verifică înainte de fiecare impuls dacă geamul de tratare este în contact corect cu pielea pentru a asigura siguranța maximă. Senzorul trebuie să fie în contact cu pielea, altfel aparatul nu va produca impulsuri. Dacă aparatul tău nu produce impulsuri, încearcă să poziționezi aparatul altfel ca senzorile să fie în contact cu pielea ta. Fi foarte atent în cazul brațului și în jurul tibiei.

Prețurile noastre contin TVA.
Închide