SmoothSkin Pure FIT IPL 2021, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/ minut, 10 nivele de putere, 3 moduri, Cap de precizie extra, aparat inteligent de lumina pulsata cu certificat FDA/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022

Numărul articolului: SSPUREFIT
Valabilitate: Pe stoc

1 733 RON
Darabszám
x
SmoothSkin Pure FIT IPL 2021, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/ minut, 10 nivele de putere, 3 moduri, Cap de precizie extra, aparat inteligent de lumina pulsata cu certificat FDA/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022
SmoothSkin Pure FIT IPL 2021, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/ minut, 10 nivele de putere, 3 moduri, Cap de precizie extra, aparat inteligent de lumina pulsata cu certificat FDA/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin Pure FIT IPL 2021, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/ minut, 10 nivele de putere, 3 moduri, Cap de precizie extra, aparat inteligent de lumina pulsata cu certificat FDA/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin Pure FIT IPL 2021, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/ minut, 10 nivele de putere, 3 moduri, Cap de precizie extra, aparat inteligent de lumina pulsata cu certificat FDA/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin Pure FIT IPL 2021, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/ minut, 10 nivele de putere, 3 moduri, Cap de precizie extra, aparat inteligent de lumina pulsata cu certificat FDA/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin Pure FIT IPL 2021, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/ minut, 10 nivele de putere, 3 moduri, Cap de precizie extra, aparat inteligent de lumina pulsata cu certificat FDA/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin Pure FIT IPL 2021, Impulsuri nelimitate, Hiper rapid 130 de impulsuri/ minut, 10 nivele de putere, 3 moduri, Cap de precizie extra, aparat inteligent de lumina pulsata cu certificat FDA/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022

Detalii

SmoothSkin PURE Fit 2021, impulsuri nelimitate, Hiperrapid, 60-130 de impulsuri/ minut, 3 moduri, 10 setări inteligente de nivel diferit de energie, setarea automată a puterii, cu funcție pentru piele sensibilă, cu cap de precizie, materiale elegante premium, design unic, modelul nou din 2021, care a primit certificatul FDA de medicina!

SmoothSkin este diferit de la alte producatori IPL, pentru ca foloseste o technologie verificata de catre FDA (Agentia Statelor Unite pentru medicamente si dispozitive medicale). Acest certificat este unul dintre cele mai importante din lume, fiindca procesul testelor care verifica toate aspectele aparatului nu sunt facute numai o oara, ci intr-un mod ad-hoc pana la sfarsitul vietii unei produse. Astfel puteti fii sigura ca alegeti un aparat de buna calitate si eficienta.

UPDATE!
Modelul SmoothSkin PURE FIT a castigat in categoria sa la gala Best beauty and Grooming Tools din 2022 premiul celui mai bun epilator! Multumim increderea Dvs!

Epilarea de acasă nu mai are compromisuri! Aduce tratamentele de viteză și de eficiență de salon acasă.
Cunoaște epilatorul IPL SmoothSkin Pure Fit, care este aparatul cu cele mai multe caracteristici excelente!

Brandul SmoothSkin a fost ales leaderul mondial al epilatoarelor*
Tehnologie IPL de nivel inalt, care a fost dezvoltat si produs in Marea Britanie de catre specialisti cu mai mult de 30 de ani de experienta.**
Cel mai puternic epilator IPL de pe piata.***
96% al femeilor ar recomanda aparatul SmoothSkin Pure Fit celor care doresc sa-si reduca numarul firelor nedorite****
Tehnologie unica cu certificat FDA pentru cea mai mare eficienta.

*Sursa: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 pe baza datelor de vanzare despre epilatoarele IPL de uz casnic.
**Prima firma, care a lansat primele aparate IPL de uz casnic
*** comparat cu concurenti leaderi
**** pe baza unei cercetari acceptate din punct de vedere moral

Produsele IPL anterioare de la SmoothSkin au câștigat multe premii în anele trecute, dar dezvoltarea și cercetarea nu s-a oprit. Datorită cercetării și dezvoltării constante putem produce toate produsele noastre, folosind cea mai inovativă tehnologie IPL, ceea ce nu este o surpriză fiindcă golul mărcii este de a produce cele mai bune epilatoare IPL de pe piață.

Producătorul aparatului este firma engleză Cyden Limited. Firma care a fost primul în dezvoltarea, producerea și distribuirea epilatoarelor cosmetice pe bază de lumină. Ei au dezvoltat tehnologia revoluționară iPulse, ceea ce a schimbat de la fundație definiția tratamentelor epilatoare.

Setarea puterii tratamentului este individuală la aproape toate modelele de pe piață (de la 1 la 5). Ceea ce înseamnă că noi trebuie să alegem dintre toate nivelele oferite, care este setarea potrivită pentru pielea noastră. Acest proces poate fi greu și în timp faptul că tratamentul trebuie să fie întrerupt pentru a alege un nivel diferit poate deveni foarte supărător.

Pentru a obține tratamente mai eficiente (puterea cea mai optimală de impuls) pe diferitele părți ale corpului (față, linia bikini, picioare etc.) ar trebui să schimbăm nivelul energiei întotdeauna. Dacă nivelul este prea mare, tratamentul devine dureros, pielea poate să se ardă, dar dacă puterea este prea mică, atunci tratamentul nu va fi destul de eficient.

Din fericire, cu aparatul SmoothSkin Pure Fit nu veți avea astfel de probleme. Datorită sensorului inteligent de piele, vă puteți trata fără a întrerupe tratamentul, în câteva momente, datorita capului de precizie si pe zonele mai mici si mai sensibile (ca exemplu: degetele).


SmoothSkin Pure Fit video:


 

La ce diferă SmoothSkin Pure Fit de la alți:

Datorită sensorului super sensibil dezvoltat unic și celor 10 setări aparatul alege automat cea mai potrivită setare pentru piele Dvs. în continuu.

Astfel puteți face un tratament personalizat (precum ați primi în saloane), care este mult mai eficient ca până acum!

Cu toate acestea SmoothSkin Pure Fit are cele mai bune rezultate!

SmoothSkin Pure Fit IPL epilatorul cu tehnologia inteligentă de lumină pulsată IPL, echipat cu impulsuri nelimitate:

Aparatul este echipat cu un sensor automat, mai avansat de piele (de culoarea pielii) și cu o funcție de a regla nivelul tratamentului automat. Astfel persoanele cu piele mai închisă sau mai bronzată pot folosi aparatul cu siguranță, pentru că sensorile reglează nivelul energiei potrivit culorii pielii Dvs.


Modul ”Gentle” este o funcție unică al aparatului Pure Fit. Aceasta oferă un tratament ideal pentru piele mai sensibilă.

Aparatul SmoothSkin Pure Fit este capabil de a produce impulsuri nelimitate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să schimbați capul de tratare sau lampa nici o dată.

Funcția unică ”Detect” și ”Set”, adică ”Auto-setare pe bază de percepere”


Inteligența aparatul se află în faptul că prin detectarea tonului pielii poate identifica cea mai ideală setare pentru Dvs. Astfel putemi fii siguri că îndepărtează firele de păr cu eficiență maximă, dar nu cauză nici o daună pielii. Datorită acestei tehnologii persoanele cu piele mai închisă sau bronzată pot folosi aparatul cu siguranță.
În timpul tratamentului puteți vedea nivelul energiei setat de către aparat pe ambele părți ale aparatului.

Datorită tehnologiei echipate, epilatorul poate fi folosit pe aproape toate nuanțele de piele, exclusiv nuanțele foarte închise.Cele mai importante specificații ale aparatului revoluționar SmoothSkin Pure Fit:

• impulsuri nelimitate
• 10 setări de putere
• sensor de piele mai avansat
• cap de precizie pentru a trata zonele mai mici (fata/ axile/ linia bikini)
• 2 moduri de tratament: stamp (apasă și impuls) și glide (menține apăsat și impulsuri în continuu)
• 3 funcții: intens (pentru zone mai încăpățânate, produce impulsuri cu cea mai mare eficiență), gentle (pentru zone mai sensibile) și rapid (pentru tratamente rapide pe zone mari și pentru tratamentele secundare)
• tratamente fără durere cu o inovație unică
• din cauza tratamentului un număr redus de pete de pigment
• hiper rapid, până la 130 de impulsuri/ minut
• aproape toate tipurile de piele pot fi tratate
• cu ambalaj 100% reciclat
Utilizarea materialelor de impachetare 100% recilate pentru durabilitate.
• 2 ani de garanție de schimb optimală pentru consumatori

SmoothSkin Pure Fit IPL inteligent hiperrapid, eficient și puternic:
SmoothSkin Pure Fit este cel mai eficient și cel mai puternic epilator de uz casnic care folosește tehnologia IPL de pe piață. Este capabil de a depila unele zone în momente. Folosirea lui este foarte rapidă și simplă. Viteza sa se arată în faptul că este capabil de a produce 130 de impulsuri/ minut, ceea ce este aproape numărul produs de către aparatele cosmetice profesionale IPL. În practică tratarea zonelor mari (ca picioarele) durează numai câteva minute!

Folosirea aparatului este sigură și ușoară cu puterea maximă pentru pielea Dvs.!

Folosirea aparatului nu necesităe echipamente de protecție sau orice fel de gel. Datorită designului impecabil și ergonomic aparatul este comfortabil de folosit, iar î-l puteți duce cu Dvs. oriunde, la excursii și vacanțe.


Poate fi folosit aproape oriunde pe corp, de la față până la picioare, cu capul de precizie nou dezvoltat, tratarea zonelor mai mici a devenit mai usor si mai eficient!

 

SmoothSkin Pure Fit este capabil de a îndepărta firele de păr nedorite de pe față, iar poate fi folosit și pe brațe, picioare, spate, piept, dar și pe zonele intime. Pentru mai multe informații citiți manualul de utilizare.

Nu trebuie să vă faceți grijă pentru ca pielea Dvs. va schimba sau ca aparatul va cauza roșeață permanentă, pentru că funcția ”Detect and Set” deci ”Autosetare pe bază de detectare” alege cel mai potrivit nivel de tratare pentru tipul pielii tale. Lasă ca aparatul să facă deciziile în locul tău, pentru că această funcție este valabilă pentru întregul corp!

Metodele de tratare Stamp și Glide

Aparatul folosește două metode de tratament pentru a asigura tratamentul comfortabil pe suprafețe mici și mari.

Modul Glide: Mențineți apăsat butonul de pornire. În intervale similare aparatul va produca impulsuri pe piele unul după altul în continuu pentru a ajuta tratarea rapidă a suprafețelor mari, ca picioarele, brațele, iar în cazul bărbaților spatele și pieptul.

Modul Stamp: ”Apasă și impuls”. Ideal pentru suprafețe mici și sensitive, ca linia bikini sau buza superioară. Numai puneți aparatul pe piele, apăsați butonul de pornire și de fiecare dată când butonul este apăsat aparatul va da un impuls.


Mod unic Gentle, ideal pentru piele sensibilă:
Dacă apăsați butonul ”Gentle Mode”, aparatul va folosi mai mică putere. Această funcție ajută persoanele cu piele sensibilă. Poate ajuta dacă tratamentele la început sunt neplăcute, obișnuiește pielea cu tratamentele. Această funcție poate fi pornită și oprită oricând.

Pasurile simple pentru folosirea SmoothSkin Pure Fit IPL:
• Înainte de a folosi aparatul, bărbieriți zona unde doriți să vă tratați (îndepărtați fiecare fir vizibil cu cel puțin 24 de ore înainte de a vă trata). Firele care rămân peste suprafața pielii pot dăuna fața aparatului și pot cazua efecte adverse.
• Curățați și uscați suprafața pielii.
• Porniți aparatul. Înainte de primul tratament citiți cu atenție manualul de utilizare.
• Sensor de piele inteligent, detectare și setare. SmoothSkin Pure Fit este echipat cu doi sensori unici și avansate de piele, care detectează tonul pielii. Aceste se află la ambele părți ale geamului de tratare. În timpul tratamentului aceste sensori sunt active în totdeauna și detectează pielea cu culoare potrivită tratamentului.
• Dacă ambele sensori NU detectează culoare potrivită tratamentului aparatul nu va da impulsuri. Aparatul detectează un ton valid de piele numai în cazul în care ambele sensori (pe lângă fereastra de tratare) sunt în contact cu pielea.Tratamentul:
Puneți aparatul strâns pe piele unde doriți să vă tratați. Verificați dacă aparatul a detectat un ton potrivit pe displayul de putere (POWER BAR).
Apăsați butonul de activare. Aparatul va da un impuls și veți simți căldură. Culoarea luminei emise este roșu/ portocaliu. Acesta este normal, nu trebuie să vă îngrijorați.
Mișcați aparatul pe zona următoare, și continuați astfel. Asigurați că ați tratat întreaga zonă, dar nu tratați un punct de două ori (impulsuri suprapuse).

Majoritatea (48 din 50) femeilori care au participat la studiul clinic ar recomanda SmoothSkin Pure Fit alților, 94% a utilizatorilor au observat o reducere vizibila si de durata de par.


Metodele de tratare SmoothSkin Pure Fit:
Aparatul produce impulsuri cu cea mai mare eficiență cu Modul Intensiv. Bineînțeles și în acest mod sensorul de piele detectează tonul pielii înainte de fiecare impuls pentru a asigura puterea maximă care poate fi administrată în siguranță. Modul Intensiv este ideal pentru zonele mai încăpățânate unde firele cresc mai mult și mai dens (axilele și linia bikini).

Vă recomandăm Modul Gentle în cazul în care Modul Intensiv este prea dureros. În Modul Gentle aparatul folosește putere mai mică, deci intensitatea este redusă.

Modul Rapid oferă cel mai rapid tratament prin reducerea intesității. Vă recomandăm Modul Rapid pentru zonele mari (brațe, picioare), unde firele cresc mai rar sau în locuri unde doriți să vă tratați mai rapid. Această metodă este ideală pentru tratamente secundare (după ce ați terminat primele 12 săptămâni de tratament inițial).

Aparatul va fi în modul Intensiv la pornire. Puteți schimba metodele de tratament cu butonul pentru schimbarea modurilor sub butonul ON/OFF.

Asupra acestelor trei metode puteți alege dintre metodele Glide și Stamp. Cu modul Glide aparatul va produce impulsuri automate în cazul în care este în contact corect cu pielea Dvs. Acest mod este recomandat pentru tratarea zonelor mari, pentru că astfel puteți trata brațele sau picioarele numai în câteva minute. Cu modul Stamp de fiecare dată când butonul este apăsat aparatul produce un singur impuls. Stamp este ideal pentru suprafețe mai mici, ca axilele, fața sau linia bikini.

Protecția mediului:
CyDen Limited este atent la protecția mediului, ambalajul aparatelor este făcut din materiale premium 100% reciclabile, eco- friendly și care se decompun rapid.

 


Garanție:
În cazul uzului normal vă oferăm 2 ani de garanție de schimb din Ungaria, care poate fi validată împreună cu chitanța, factura și cu caietul de garanție la serviciul clienți.

Conținutul pachetului:
1 buc aparat SmoothSkin Pure Fit

1 buc. cap de precizie
1 buc adaptor
1 buc manual de utilizare în limba Română

© Cyden Limited © SmoothSkin Pure Fit 2021
Susținem dreptul de a schimba producătorul fără enunți inițial.
Distribuitorul oficial este MOPA Ltd.

Prețurile noastre contin TVA.
Închide