SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, impulsuri nelimitate, ultra rapid, 2 moduri de tratare, cap de precizie, eficienta mai mare, epilator cu impulsuri de lumina cu certificat medical FDA, 2 ani de garantie/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022

Numărul articolului: SSBAREFIT
Valabilitate: Pe stoc

1 133 RON
Darabszám
x
SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, impulsuri nelimitate, ultra rapid, 2 moduri de tratare, cap de precizie, eficienta mai mare, epilator cu impulsuri de lumina cu certificat medical FDA, 2 ani de garantie/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022
SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, impulsuri nelimitate, ultra rapid, 2 moduri de tratare, cap de precizie, eficienta mai mare, epilator cu impulsuri de lumina cu certificat medical FDA, 2 ani de garantie/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, impulsuri nelimitate, ultra rapid, 2 moduri de tratare, cap de precizie, eficienta mai mare, epilator cu impulsuri de lumina cu certificat medical FDA, 2 ani de garantie/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, impulsuri nelimitate, ultra rapid, 2 moduri de tratare, cap de precizie, eficienta mai mare, epilator cu impulsuri de lumina cu certificat medical FDA, 2 ani de garantie/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, impulsuri nelimitate, ultra rapid, 2 moduri de tratare, cap de precizie, eficienta mai mare, epilator cu impulsuri de lumina cu certificat medical FDA, 2 ani de garantie/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, impulsuri nelimitate, ultra rapid, 2 moduri de tratare, cap de precizie, eficienta mai mare, epilator cu impulsuri de lumina cu certificat medical FDA, 2 ani de garantie/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, impulsuri nelimitate, ultra rapid, 2 moduri de tratare, cap de precizie, eficienta mai mare, epilator cu impulsuri de lumina cu certificat medical FDA, 2 ani de garantie/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022SmoothSkin BARE Fit 2021 IPL, impulsuri nelimitate, ultra rapid, 2 moduri de tratare, cap de precizie, eficienta mai mare, epilator cu impulsuri de lumina cu certificat medical FDA, 2 ani de garantie/ Premiul celui mai bun aparat de epilare din 2022

Detalii

NELIMITAT, impulsuri ULTRA RAPIDE (0,6 sec/ impuls), Puternic 15-18J, Cap de precizie, senzori de piele duble, certificat FDA, acesta este SmoothSkin BARE FIT 2021!

SmoothSkin este diferit de la alte producatori IPL, pentru ca foloseste o technologie verificata de catre FDA (Agentia Statelor Unite pentru medicamente si dispozitive medicale). Acest certificat este unul dintre cele mai importante din lume, fiindca procesul testelor care verifica toate aspectele aparatului nu sunt facute numai o oara, ci intr-un mod ad-hoc pana la sfarsitul vietii unei produse. Astfel puteti fii sigura ca alegeti un aparat de buna calitate si eficienta.

UPDATE!
Modelul SmoothSkin BARE FIT a castigat in categoria sa la gala Best beauty and Grooming Tools din 2022 premiul celui mai bun epilator! Multumim increderea Dvs!

BARE FIT este modelul dezvoltat din 2021 al modelului popular si premiat de multe ori SmoothSkin Bare+! Inginierii au pastrat functiile populare si au proiectat un cap de precizie, cu ajutorul caruia epilarea zonelor mici devine mai usoara si este posibil sa tratati si degetele. O noutate este certificatul medical FDA al aparatului, iar toate acestea sunt produse sa fie sustenabile de la Cyden Limited de 30 de ani din sudul walesului.

Brandul SmoothSkin a fost ales leaderul mondial al epilatoarelor IPL.*
Tehnologie avansata IPL a fost dezvoltata si produsa de catre specialisti cu mai mult de 30 de ani de experienta in Marea Britanie.**
In mediu cu 73% mai putin par***
Functionare simpla: Tratamente cu o singura atingere in modul Stamp pentru tratarea zonelor mici sau modul Glide pentru zonele mai mari.
Certificat FDA
Cel mai rapid aparat IPL de pe piata****

*Sursa: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 pe baza vanzarii mondiale despre epilatoarele IPL de uz casnic.
** Prima firma care a lansat pe piata aparate IPL de uz casnic
*** dupa 12 saptamani pe picioare
**** in categoria sa de pret (< …. RON)

Este posibil sa te epilezi in comfortul casei tale cu viteza saloanelor?
Da, cu SmoothSkin Bare Fit e posibil.

Acest aparat este unul dintre cele mai rapide epilatoare IPL de uz casnic, care este capabil de a produca 100 de impulsuri/ minut, iar asupra toatei acestea eficienta sa este mai mare, deoarece este echipat cu 30% mai multa energie, 15-18J/ impuls. Siguranta tratamentelor este asigurata de catre senzori de piele duble
Cyden Limited a fost primul producator al aparatelor cu lumina pulsata care a creat in 2017 primul aparat stabil si eficient cu impulsuri nelimitate si ultra rapide, epilatorul BARE prin dezvoltari constante.
BARE+ este varianta dezvoltata mai departe primului model, care este aparatul cu pretul/ valoare cel mai bun de pe piata epilatoarelor de uz casnic cu putere mai mare, IMPULSURI NELIMITATE si ULTRA RAPIDE (0.6 secunde/ impuls) pentru ca tratamentele de epilare sa nu dureze foarte mult. Astfel acele consumatori care nu au mult timp sau nu doresc sa petreaca ore cu un singur tratament de epilare se pot trata cu acest aparat in timp record cu eficienta foarte mare.
CyDen Limited a creat Bare FIT cu un cap de precizie, datorita caruia aparatul popular devine si mai eficient. Cu ajutorul capului accesoriu, tratarea zonelor mai mici, care au fost greu sau imposibil de epilat, cum ar fi degetele, devine posibil, ceea ce ofera flexibilitate mai mare tuturor consumatorilor.

De ce sa alegeti produsele SmoothSkin:
Epilatoarele SmoothSkin Bare IPL cuceresc tarile lumii unul dupa altul, iar aztazi este prezent in mai mult de 27 de tari, inclusiv si in Romania. Mai mult de un milion de aparate sun vandute anual. Aparatele sunt dezvoltate si produse in Sudul Walesului din Marea Britanie. Puteti gasi mai multe informatii despre firma si dezvoltarile Cyden Limited pe siteul nostru. Astfel puteti spune ca aparatele SmoothSkin IPL sunt singurele aparate de pe piata dezvoltate de catre echipa medicala si de ingineri CyDen Limited pentru Dvs.

Despre aparat:
Epilare ultra rapida cu lumina pulsata in comfortul casei tale:
SmoothSkin Bare Fit este capabil de a produca 100 de impulsuri/ minut, ceea ce e un record, astfel tratamentele pot fi terminate mult mai rapid. Timpul dintre impulsuri este numai 0,6 secunde, similar ca la aparatele profesionale din salon.
Pe piata epilatoarelor de uz casnic este leaderul in termeni de viteza. Cu cele 100 de impulsuri/ minut tratarea zonelor populare de o data, cum ar fi picioarele+ coapsele+ linia bikini si axilele, dureaza numai 10 minute. Cu alte aparate aceste tratamente ar dura de doua sau trei ori mai mult timp.

Aparat IPL cu impulsuri nelimitate pe piata aparatelor de uz casnic!
Cele mai multe aparate de pe piata au un numar concret de impulsuri. Dupa ce lampa se strica, aparatul trebuie sa fie aruncat la gunoi, sau in cazuri mai norocoase, daca lampa este schimbabila, trebuie sa cumparati o lampa noua.
Datorita tehnologiei moderne de producere luate de la aparatele profesionale IPL, SmoothSkin ofera impulsuri nelimitate, astfel nu trebuie sa va ingrijorati despre costuri suplimentare sau despre stricarea aparatului din cauza uzului.
** Aparatul functioneaza perfect si dupa un milion de impulsuri.

Puteti alege dintre doua moduri de tratare:
Aparatul functioneaza cu doua metode de tratament pentru a asigura un tratament comfortabil pe zone mici si mari, iar si pentru ca lumina IPL sa ajunga mai concentrat la radacina firelor de par.


Glide, epilare prin alunecare cu lumina pulsata


Daca doriti sa folositi aceasta metoda numai mențineți apăsat butonul ON/ OFF. Aparatul va produca impulsuri pe piele in continuu in intervale precise unul dupa altul. Suprafetele mari pot fi tratate in cateva minute cu metoda de alunecare constanta pe piele.

Stamp, tratamente concentrate


Apasati butonul si aparatul va produca un impuls. Este recomandat pentru zonele mai mici, ca linia bikini sau buza superioara. Numai puneti aparatul pe piele si apasati butonul ON/ OFF de fiecare data cand doriti ca aparatul sa produca un impuls. Razele de lumina vor ajunga mai concentrat la radacina firelor.

Folosirea aparatului SmoothSkin Bare Fit este cea mai simpla si foarte sigura:
Nu puteti gasi un aparat IPL mai usor de folosit ca SmoothSkin Bare Fit, nu necesita coduri complicate, sau chei, poate fi folosit numai cu butonul ON/ OFF.
Asupra toatelor acestea, aparatul nu este periculos pentru consumator sau mediul lui. Aparatul produce impulsuri numai daca senzorile de piele unice duble, care au fost dezvoltate sunt in contact strans cu suprafata pielii, astfel razele nu pot intra in ochi, si puteti fi sigura ca pielea Dvs. primeste impulsul corespunzator.
Folosirea aparatului nu necesita echipamente de protectie (de exemplu ochelari) sau substante speciale (gel conductiv). Daca sunteti mai sensibile, puteti folosi ochelari de soare in timpul tratamentului.
Datorita acestuia, tratamentele sunt rapide, comfortabile si pot fi facute in siguranta totala.

Poate fi folosit pe fata si pe intregul corp in siguranta. Este ideal pentru a trata urmatoarele parti ale corpului:

Datorita capului de precizie este ideal pentru a trata zonele cele mai mici, cele mai sensibile si suprafetele mai mari.

Poate fi folosita si pe piele sensibila, inchisas au bronzata:
SmoothSkin Bare Fit a fost proiectat astfel incat sa poate sa fie folosit si de catre consumatori cu piele sensibila si cu un ten mai inchis in siguranta.
Acesta a fost obtinut de catre dezvoltatorii Cyden cu o tehnologie care reduce nivelul energiei astfel incat aparatul ramane eficient. Astfel pielea este protejata, aparatul poate fi folosit pe ten mai inchis in siguranta, iar este posibil sa va tratati vara dupa bronzari, dar numai cu atentie mare.
ATENȚIE!! Senzorile avansate de piele nu vor lasa epilatorul sa produca impulsuri daca functionarea aparatului nu este in siguranta (la sfarsitul verii in cazul pielii foarte bronzate, pe tatuaje, etc.)
Aparatul nu poate fi folosit numai de catre consumatori cu ten foarte inchis.


Testat clinic, eficienta absoluta si siguranta mare.
SmoothSkin Bare Fit a fost testat clinic in Marea Britanie. Aceste teste dovedesc eficienta aparatului si garanteaza folosirea in siguranta. Aceste teste au aratat ca folosirea aparatului SmoothSkin Bare Fit la 92% a participantilor testului a cauzat o reducere in cresterea parului numai dupa 4 saptamani de tratament. Aceasta rata devine si mai buna cu timpul petrecut. Dupa testul complet 96% a participantilor ar recomanda aparatul SmoothSkin Bare Fit altilor.

Utilizarea aparatului este foarte simpla si rapida:
• utilizare fara durere
• utilizare in siguranta: senzori duble de piele avansate incluse
• puteti obtine epilare de lunga durata, definitiva
• poate fi folosit pe aproape fiecare parti ale corpului
• aparatul este capabil de a produca impulsuri aproape nelimitate pe durata vietii sale
• tratarea intregului corp este ultra rapida, dureaza ca. 10 minute (ca exemplu: picioare, coapse, linia bikini si axilele impreuna)
• impulsuri ultra rapide cu 0,6 secunde intre impulsuri
• 2 moduri: poate fi folosit cu modul stampilare si alunecare.
• testat clinic.

Despre tehnologie:
Cum sa folositi aparatul SmoothSkin Bare Fit, pe ce este bazata caracteristica de a indeparta firele de par de lunga durata?
In experienta noastra este cel mai ideal sa folositi aparatul SmoothSkin Bare Fit o data pe saptamana. Includeti tratamentele in rutina de infrumusetare saptamanala, astfel puteti lasa in urma firele nedorite.
In primele cateva saptamani ale tratamentelor puteti observa fire care cresc, dar aceste sunt probabil fire care nu au fost in starea lor de crestere (starea in care IPL este cel mai eficient) in timpul tratamentului. Daca folositi aparatul SmoothSkin Bare Fit fiecare saptamana puteti observa o reducere drastica a numarului firelor de par, iar firele existente devin mult mai subtiri. Acest efect mareste cu timpul petrecut.

SMOOTHSKIN BARE FIT functioneaza cu o sursa de lumina intensiv pulsata din tehnologia profesionala IPL
Tehnologia IPL este proiectata pentru a rupe ciclul de crestere ale firelor de par, ceea ce le face neviabile. Lumina impulsurilor aparatului se transformă in energie termica inauntrul firelor de par, astfel deteriorand radacina lor.
Repetarea tratamentelor este necesar din cauza diferitelor faze de crestere a parului, deoarece aparatul este eficient numai in starea de crestere, sau faza anagena.
Datorita tratamentelor repetate aparatul va fi capabil de a trata cu succes toate firele, si cele care au fost intr-o alta stare de crestere la tratamentele anterioare.

Avantajul tratamentelor IPL si al aparatului SmoothSkin Bare Fit este ca impiedica cresterea firelor pana cand tratamentele sunt facute regulat. De aceea daca tratati zona dorita in intervale regulare nu veti avea picioare, axile cu par, deci parul nu va creste pe zona tratata.
Epilatorul SmoothSkin Bare Fit foloseste tehnologie de lumina pulsata, IPL pentru a distruge radacina firelor de par, astfel nu lasa ca foliculele sa creasca un nou fir de par.

Folosirea SmoothSkin Bare Fit:
Barbieriti zona tratata inainte de fiecare tratament. Va recomandam sa va barbieriti cu o zi inainte de tratament. Astfel firele cresc minimal peste suprafața pielii, dar lungimea lor nu ajunge la nivelul in care tratamentele devin dureroase. Pentru ca lumina IPL este absorbita in cea mai ichise parți ale pielii, care sunt firele de păr, astfel lumina pulsata poate sa ajunga cu mare eficienta la radacina firelor si le poate distruge.

Folosirea SmoothSkin Bare Fit nu necesita geluri, creme sau orice fel de echipamente de protectie. Puteti incepe tratamentele direct pe pielea curata, epilata cu lama si uscata complet.
Secretul sigurantei SmoothSkin Bare Fit este in faptul ca este echipat cu un senzor unic, avansat de piele. In timpul tratamentului acest senzor este activ intotdeauna si incearca sa gaseasca piele tratabila. Daca nu este in contact cu piele, aparatul nu va produca impulsuri, astfel lumina nu poate sa ajunga in ochi Dvs., iar pielea nu poate sa primeasca raze daunatoare de lumina.
Datorita designului compact si ergonomic il puteti lua cu Dvs. oriunde!

Cele mai importante specificatii tehnice ale aparatului SmoothSkin Bare Fit:
• viteza repetarii: pulseaza fiecare 0,6 secunde manual
• impulsuri automate sau unice
• performanta maxima: 4-6J/ cm2
• suprafata de tratare (marimea spotului):3cm2 (30mm x 10 mm)
• coraspunde standardelor: a IEC 60335-1:2010, IEC 60335-2-23:2003, IEC 60601-11:2015, IEC 60601-1:2005, IEC 60601-2-57:2011, IEC 60601-1-6:2010, IEC 62366-1:2015, IEC 62304:2006, C22.2 No 60601-1:2008 and 2014, ANSI/AAMI ES 60601-1:2015 + AMS

Protectia mediului:
CyDen Limited este atent la mediu, ambalajul premium este produs din 100% materiale reciclate si sustenabile, care se composteaza rapid.

 

Continutul pachetului:
1 buc. aparat SmoothSkin Bare Fit
1 buc. cap de precizie
1 buc. adaptor
1 buc. manual rapid de utilizare in limba Romana

 

Prețurile noastre contin TVA.
Închide