SmoothSkin Pure

Cât de frecvent trebuie să folosesc aparatul meu SmoothSkin Pure?

Pentru a obține cele mai bune rezultate, îți recomandăm să folosești aparatul de o oară pe săptămână pe o perioadă de 12 săptămâni. Nu vei obține beneficii dacă te-ai trata de mai multe ori pe săptămână. Dar nu uita că poți trata zonele încăpățânate,ca axilele de mai multe ori (maxim de trei ori pe o anumită zonă).
În primele câteva săptămâni părul va crește la fel ca înaintea tratamentelor, dar nu te îngrijora. Aceste sunt firele care nu au fost în stadiul de creștere când te-ai tratat de primele ori (IPL-ul este cel mai eficient în acest stadiu). Continuă tratamentele și vei vedea o diferență în viteza creșterii la al patrulea săptămână. Dacă ai terminat cele 12 săptămâni de tratament inițial, trebuie numai să faci tratamente secundare fiecare lună, sau 2 luni pentru a menține rezultatele superbe.
 

Cum funcționează senzorul inteligent de nuanța pielii?

Când senzorile sunt în contact cu pielea, emit lumină albastră, care se reflectează de pe piele. Aparatul detectează nu numai contactul corect cu pielea, ci reglează intensitatea tratamentului pe baza nuanței pielii tale, astfel oferând rezultate maxime. 

Cât de lungă este durata aparatului SmoothSkin Pure?

În cazul multor aparate de pe piață, durata este determinată exact prin determinarea numărului de impulsuri. După ce becul aparatului s-a stins, trebuie să achiziționați un aparat sau o lampă nouă, dar nu cu aparatele SmoothSkin! Datorită tehnologiei avansate, SmoothSkin Pure este echipat cu o lampă cu o durată mai lungă, care oferă impulsuri nelimitate (funcționează la 100% și după 1.000.000 de impulsuri), astfel nu trebuie să vă faceți grij din cauza becului.
În cazul folosirii normale, vă oferăm 2 ani de garanție de schimb SmoothSkin din ungaria.
 

De ce nu pot porni aparatul meu SmoothSkin Pure?

Întâi verifică următoarele:
• adaptorul este conectat corect
• aparatul este în standby
• sensorul de piele este în contact cu pielea
Pielea ta poate avea o nuanță prea închisă pentru ca să te poți trata în siguranță. Verifică tabelul nuanțelor. Dacă nu ști cum să foloseșt aparatul, te rugăm să contactezi serviciul clienți.
Pentru informații suplimentare contactați sau serviciul clienți pe numărul +36-30-656-02-92.
 

Am observat pete negre pe capul aparatului meu SmoothSkin Pure, ce să fac?

Nu este nici o problemă, acestea nu au un efect pe eficiența aparatului. Acestea sunt numai reziduuri de pe piele, fire de păr.
La următorul tratament asigură că ai curățat zona după te-ai bărbierit. Dacă ai mai multe întrebări, te rugăm să conctactezi serviciul clienți.
 

Becuriele de pe aparatul meu SmoothSkin Pure s-au aprins în roșu, ce să fac?

Pielea care ai dorit să tratezi are o nuanță prea închisă pentru a-l trata. SmoothSkin Pure este echipat cu un sensor inteligent de nuanța pielii, care reglează automat nivelul optimal de intensitate pe baza nuanței pielii tale. Din păcate, tehnologia IPL nu poate fi folosită pe toate tipurile de piele, nu funționează pe piele de nuanță foart închisă. 

Am observat o bulă neagră în lampă, care este similar la nori, aceste nu este o problemă?

Acesta este normal, lampa corăspunde celor mai stricte măsuri de siguranță. Acesta nu influențează aparatul sau eficiența. 

Nu ar trebui să fie o sticlă pe geamul de tratare?

Nu, nici un fel de sticlă nu trebuie să fie în contact cu pielea. Din această cauză, filtrul de sticlă este înauntrul aparatului. 

Cum pot curăța aparatul?

Șterge-l cu atenție cu o cârpă moale și uscată, și fi atent să nu deteriorezi geamul de tratare în timpul curățării. Te rugăm să citești manualul de utlizare pentru mai multe instrucțiuni. 

Este normal să simt miros de arsuiră în timpul tratamentului?

Dacă simți miros de arsură în timpul tratamentului, înseamnă că nu ai preparat pielea corect. Suprafața pielii trebuie să fie goală complet (pentru a obține cele mai bune rezultate, îndepărtează firele cu briciul de pe zona care dorești să tratezi, iar dacă nu ai îndepărtat toate firele poți cauza erori în aparatul tău), curată și uscată. Dacă au rămas câteva fire vizibile, acestea pot să ardă în timpul tratamentului.
Dacă ai orice fel de îndoieli, nu te mai trata mai departe, și contactează serviciul clienți.
 

Indicatorul de intensitate pulsează în mod ciudat, ce să fac?

Aparatul SmoothSkin Pure indică o eroare. Nu mai folosi aparatul și te rugăm să conctactezi serviciul clienți. 

Cum pot alege un alt mod de tratare?

După ce ai pornit aparatul, modul automat este modul de putere. Pentru a schima modurile, apasă butonul Mod, care este sub butonul de pornire. 

Care este modul ideal pentru mine?

În modul de putere aparatul va produca impulsuri cu cea mai mare eficiență. Acest mod este recomandat pentru zonele încăpățânate, unde firele cresc mai dens și mai puternic (axilele, linia bikini).
Modul Gentle, deci modul sensibil este recomandat dacă Modul de putere este prea dureros. În acest mod intensitatea este mai mică datorită faptului că puterea este mai mică.
Modul Rapid oferă cel mai rapid tratament, iar din această cauză folosește intensitate mai mică. Îți recomandăm acest mod pentru zonele mai mari (picioare și brațe), unde firele cresc mai rar, sau în locuri unde dorești să te tratezi cât mai rapid. Acest mod este recomandat și în cazul tratamentelor secundare (când ai terminat cele 12 săptămâni de tratamente inițiale).
 

Aparatul meu SmoothSkin Pure nu produce impulsuri, ce să fac?

 Aparatul SmoothSkin Pure este echipat cu senzori de piele, care verifică înainte de fiecare impuls dacă geamul de tratare este în contact corect cu pielea pentru a asigura siguranța maximă. Senzorul trebuie să fie în contact cu pielea, altfel aparatul nu va produca impulsuri. Dacă aparatul tău nu produce impulsuri, încearcă să poziționezi aparatul altfel ca senzorile să fie în contact cu pielea ta. Fi foarte atent în cazul brațului și în jurul tibiei.

Închide