Întrebări frecvente

Smoothskin utilizează aceeași tehnologie ca aparatele profesionale IPL din saloane?

Da. Aceeași tehnologie IPL este utilizată în saloanele din intreaga lume pentru a obține rezultate remarcabile. Dispozitivele profesionale, în același timp, permit un nivel de energie mult mai mare decât cele dezvoltate pentru uz casnic.

Care e diferența între IPL si laser?

Principalele diferențe sunt:
• dimensiunea suprafeței tratate
• intensitatea tratamentului
• gradul de durere
• securitatea
Laserul de obicei acoperă o zonă mai mică cu o lovitură, in comparație cu IPL care acoperă o zonă mai mare. La IPL, după tratament, pot apărea iritații. Nu vă faceți griji, este ceva normal.
 

Care sunt experții în spatele dezvoltării tehnologiei?

Profesorul Marc Clement în 1979, studiind fizica laserelor a făcut accidental radiații cu laser antebraț, și a descoperit că blana nu a mai crescut înapoi pe zona expusă tratamentului.
Profesorul Clement, principiul director al acestei descoperiri, a dezvoltat prima mașină pentru îndepărtarea părului cu laser din lume, și a devenit o figură dominantă și producător de lasere medicale. De atunci, el a unit forțele mai multor oameni de știință care au folosit mecanismul de funcționare de lumină, și a fondat compania lor numita „CyDen“, care a dezvoltat tehnologia iPulse.
Avantajul aparatului SmoothSkin este că are mai mult de 30 de ani de experiență în tehnologia de îndepărtare a părului pe bază de lumină.
 

Cum pot să mă epilez între tratamente?

Între două tratamente ar fi adecvată depilarea cu lama, nici de cum cu ceară, deoarece acesta elimină firele de păr din foliculul pilos, iar după tratament, nu va mai fi ce să absoarbă lumina.

Cum pot curăța aparatul?

Ștergeți ușor cu o cârpă moale, uscată, și aveți grijă să nu deteriorați cutia de control în timpul curățării. Vă rugăm să citiți manualul de utilizare pentru instrucțiuni suplimentare.

Care este vârsta minimă recomandată pentru utilizarea dispozitivului?

Nu se recomandă copiilor sau persoanelor sub 18 ani să folosească acest aparat, deoarece hormonii nu sunt in echilibru, iar părul este încă în creștere într-un ritm mai rapid.

Ochelari de protecție sunt necesari atunci când se utilizează dispozitivul?

Nu sunt necesari. Aparatul este echipat cu o serie de caracteristici de securitate, care nu va emite singur impulsuri de lumină. Dar, te rog, nu ține aparatul aproape de ochi.

Poate fi folosit pe o nuanță de piele mai închisă la culoare sau gălbuie?

Utilizarea SmoothSkin este posibilă pe orice nuanță de piele, cu excepții. Nu este recomandat persoanelor cu pielea prea inchisă la culoare. În ambele aparate este integrat un senzor de culoare a pielii, care verifică dacă acest aparat este recomandat sau nu pielii dumneavoastră, aparatul o să produca fluxuri de lumină, doar daca acesta este în siguranță.

Există condiții ale pielii, care împiedică utilizarea Smoothskin?

Da, utilizarea SmoothSkin nu este recomandată în anumite boli de piele. Vă recomandăm să vă adresați medicului dumneavoastră, dacă aveți nelămuriri sau întrebări despre.

Pot să îl folosescîn jurul pistruilor sau semnelor din naștere?

Nu. Vă rugăm să nu folosiți acest produs in jurul semnelor din nastere sau a pistruilor, sau în cazul în problemelor de pigmentare a pielii sau tatuaje.

Poate fi utilizat în jurul venelor foarte vizibile si proeminente?

Acest lucru poate fi diferit pentru fiecare om. Nu putem fi siguri din cauza adâncimii sau a proeminenței.

Poate fi folosit dispozitivul în cazul bolii Rozacee (vasodilatație)?

Nu, nu puteți utiliza aparatul in zonele afectate.

Am epilepsie. Pot folosi apartul?

Nu, impulsurile de lumină pot declanșa crize epileptice.

Iau medicamente. Influențează folosirea aparatului pe piele?

Da - acest lucru poate afecta eficiența sa..Anumite medicamente fac pielea mai sensibila, chiar si intensitatea impulsurilor de lumina pot provoca daune la fel de bine. Dacă aveți nevoie de informații, vă rugăm să contactați medicul de familie.

** Se poate folosi aparatul după solar sau bronzare?

Da, după câteva zile, atunci când nu există nici o roșeață a pielii, dar numai cu precauție, și faceți un test înainte de tratament. Radiațiile pot face pielea mai sensibilă la efectele secundare nedorite. Pielea este deosebit de sensibilă între cele două tratamente, nu mergeți direct în soare. Protejați-vă pielea de arsuri solare cu protecție solară cu factor de cel puțin 15-30.

Pot folosi autobronzante?

Nu, pot exista componente ale cremelor care fac pielea sensibilă la lumină și, prin urmare, care pot afecta eficiența reacției pielii la IPL, de asemenea.

Pot expune pielea soarelui după folosirea aparatului SmoothSkin?

Da. Cu toate acestea, vă recomandăm să aveți grijă de lumina puternică a soarelui, care crește sensibilitatea pielii. Vă este recomandat să folosiți o loțiune de protecție solară, după fiecare tratament. De fapt, cel puțin 7 zile după tratament.

Este o problemă dacă dupa folosirea aparatului simt mâncărimi?

Mâncărimea este un efect secundar comun al tratamentului IPL. Cu toate acestea, în cazul în care vă confruntați cu o mâncărime intensă, care nu este facilitată după 24 de ore, vă rugăm să nu folosiți aparatul și discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza din nou aparatul.

Pot folosi aparatul pe față, și dacă da, va trebui să-mi rad suprafețele tratate înainte de tratament?

Da, pentru că SmoothSkin un dispozitiv de siguranță care poate fi folosit pe fata. Cu toate acestea, ar trebui să acordați o atenție faptului că există zone în care nu este recomandat să utilizați.

Care sunt acestea?

• în jurul ochilor (sprâncene, gene)
• scalpul
• buze
• nas si urechi
Suntem conștienți de faptul că rasul feței poate fi un pic infricosator pentru femei, dar vă puteți uita la site-ul pentru sfaturi cu privire la modul în care puteți face tratamentul mai eficient. Doar radeți suprafața înainte de fiecare tratament, iar în cele din urmă veți observa subtierea firelor de păr, iar mai târziu nu va fi ceea ce să radeți. Nu recomandăm aparatul bărbaților pentru îndepărtarea părului facial.Dispozitivul SmoothSkin elimina definitiv parul si face fata mai feminină. Poate avea ca un efect secundar reducerea densitatii parului.

Pot folsi aparatul pe linia de bikini sau sub ea?

Da, dispozitivul poate fi utilizat atât la bărbați cât și în zona inghinală a femeilor, cu toate acestea, îndepărtarea părului pubian nu este recomandată, deoarece examenul clinic nu a fost încă semnat. Nu folosiți aparatul direct la membranele mucoase ale zonei genitale sau anale. Aceste zone pot fi de culoare inchisa a pielii si, prin urmare, nu este recomandat pentru a preveni rănile.

Care sunt zonele în care nu se poate utiliza dispozitivul?

Aproximativ se poate aplica pe suprafața întregului corp, cu excepția membranelor mucoase și porțiunile acoperite cu membrană: adică interiorul nării, buzele, gura, ochii, urechile, cutele labiale, organele genitale, anus, etc.
Deși dispozitivul este sigur de utilizat pe față (cum ar fi de-a lungul buzelor, bărbia, gât și chiar și linia maxilarului), vă recomandăm să nu utilizați pentru sprâncene,deoarece rezultatul este permanent și este greu de refăcut. Cu toate acestea, niciodată să nu folosiți aparatul in zona ochiilor sau pe linia obrajilor.
Nu recomandăm bărbaților folosirea aparatuli IPL pentru îndepărtarea bărbii.Dispozitivul SmoothSkin elimină definitiv părul si face fața mai feminină. De asemena, ca efect secundar, poate fi radusă densitatea parului.
 

Ce fac dacă am suferit o rană în timpul folosirii aparatului? (bășici ușoare sau arsuri)

Terminați imediat tratamentul. Vă recomandăm să vizitați medicul de familie pentru recomandări.

Există vreo semnificație ún ferestra de control?

Acesta servește ca filtre UV, protejează pielea de razele nocive.

Cum funcționează senzorul tonului pielii?

Când alimentarea este pornită senzorii de culoare a pielii sunt activate, se aprind luminile albastre, care sunt reflectate pe piele. După aceea, aparatul detectează tonul pielii și arată dacă este pregătit pentru utilizare.

Care este diferența între modul stamp și glide?

Dispozitivul funcționează cu două metode de tratament, în scopul de a utiliza aparatul comfortabil în zonele mici și mari.


Mod Glide: trebuie doar să apăsați și mențineți apăsat butonul de alimentare, iar aparatul va emite pulsații de lumine iîn intervale egale de timp pe piele,astfel încât să se accelereze soluționarea unor suprafețe mai mari, cum ar fi picioarele.


Mod Stamp (”apasă si pulsează”):e recomandat zonelor puțin sensibile, cum ar fi linia de bikini - pur și simplu așezați dispozitivul pe piele și apăsați butonul de pornire de fiecare dată când doriți să declanșați blițul.

Cât este de sigură utilizarea dispozitivului?

Eficiența dispozitivului, și siguranța utilizării s-a dovedit, de asemenea, prin studii clinice. Precum și respectarea prevederilor actului în manualul de instrucțiuni, fără efecte secundare neplăcute.

Sistemul de senzori de culoare împiedică aparatul să funcționeze atunci când detectează că culoarea pielii nu este recomandată utilizarea dispozitivului, așa că nu va emite impulsuri de lumină.

Deteriorează pielea?

Tehnologia IPL folosită de SmoothSkin este inofensivă pentru piele, în cazul în care tonul pielii permite utilizarea așa cum este descrisă în manual.

Care este diferența între aparatele SmoothSkin Bare+ și PURE?

SmoothSkin Bare+ emite 4-6 J/cm2 de energie la fiecare tratament, ceea ce este suficient pentru a trata fiecare nuanță de piele și este ultra rapid. În același timp SmoothSkin Pure produce 6 J/cm2 de energie și acest aparat este echipat cu tehnologia ”Detect și Set” (”Autoreglrare pe bază de detectare”), astfel oferă tratamente personalizate.

Dacă dorești viteză și ușurință maximă, îți recomandăm SmoothSkin Bare+.

Dar dacă dorești tratamente cosmetice personalizate și un aparat care oferă rezultate maxime, atunci aparatul ideal pentru tine este SmoothSkin Pure.

  

În jurul butonului de pornire se aprind beculețe roșii. Ce să fac?

Este o defecțiune în funcționarea dispozitivului. Completați tratamentul și contactați-ne:.

Nu pot aduce mașina în funcțiune. Ce să fac?

Asigurați-vă că sursa de alimentare este conectat corect. Asigurați-vă că senzorul de culoare atinge pielea.Poate pielea dumneavoastra este prea întunecată și, prin urmare, nu vă este recomandat să utilizați aparatul. Verificați graficul de culoare în partea din față a manualul de utilizare. Dacă nu știți cum să-l folosiți, vă rugăm să sunați sau să ne scrieți la serviciul nostru pentru clienți.
Alte informații pe sau +36-30-656-02-92 (limba engleză)
 

Aparatul este oprit în permanență. Ce să fac?

Asigurați-vă ca o parte a adaptorulei este bagată în aparat ți cealată în priză.În cazul în care dispozitivul este în continuare oprit, contactați-ne pe sau sunați-ne pe +36-30-656-02-92 (limba engleză)

Utilizarea dispozitivului Smoothskin Bare este dureroasă?

De obicei nu, se vor simți furnicături usoare sau senzație de căldură, au spus că majoritatea oamenilor. Dar ceea ce experimentati poate fi diferit de la persoană la persoană. Acei oameni care au parul aspru și întunecat, o să simtă aceeași senzație ca și în cazul în care se trage o banda elastica.

Parul va creste din nou?

Secretul pentru piele matasoasa de lungă durată, este să urmati programul de tratament recomandat. În plus utilizarea regulată a dispozitivului părul va crește mai puțin și mai puțin înapoi. Pe măsură ce timpul trece, veți avea mai puține fire de păr, până în cele din urmă când o sa vă lăsați rutina de ras.

Cât de repede funcționează mașina? Cât durează tratamentul a două picioare?

Intervalul de timp dintre două impulsuri este de 0,6 sec. Cele 100 impulsuri / min! (Tratamentul celor două picioare durează aproximativ 9 minute.)

Cât timp durază ca rezultatul sa fie vizibil?

Aproximativ 4 săptămâni de tratament, care pot fi observate cu ajutorul dispozitivului în termen de 1 lună. Acesta este general, la unii durează mai mult, la unii mai puțin. Nu renunțați, trebuie doar să o faceți. Credeți-mă, așteptați va merita.

Deși am respectat instrucțiunile din manualul de utilizare, rezultatul nu este văzut. Ce să fac?

Eficiența aparatului Smoothskin este dovedită prin testele clinice, cu toate că fiecare persoană este diferită. Tratamentul poate depinde de o serie de factori, fie că este densitatea parului sau culoarea. Creștere a părului se poate utiliza doar într-o anumită etapă a părului. În plus, modificările hormonale, fluctuațiile hormonale joaca un rol foarte important!
 

Cât durează dispozitivul Smoothskin Bare?

Pe piața aparatelor în cea mai mare parte toate au un număr limitat deimpulsuri de lumină. După erderea lămpii, ori cumpărați un nou aparat, ori o lampă- dar nu și la SmoothSkin Bare! Datorită cele mai recente tehnologii, SmoothSkin Bare promite un număr nelimitat de impulsuri, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceți griji cu privire la lucrurile menționate mai sus.

Cât de frecvent trebuie să folosesc aparatul meu SmoothSkin Pure?

Pentru a obține cele mai bune rezultate, îți recomandăm să folosești aparatul de o oară pe săptămână pe o perioadă de 12 săptămâni. Nu vei obține beneficii dacă te-ai trata de mai multe ori pe săptămână. Dar nu uita că poți trata zonele încăpățânate,ca axilele de mai multe ori (maxim de trei ori pe o anumită zonă).
În primele câteva săptămâni părul va crește la fel ca înaintea tratamentelor, dar nu te îngrijora. Aceste sunt firele care nu au fost în stadiul de creștere când te-ai tratat de primele ori (IPL-ul este cel mai eficient în acest stadiu). Continuă tratamentele și vei vedea o diferență în viteza creșterii la al patrulea săptămână. Dacă ai terminat cele 12 săptămâni de tratament inițial, trebuie numai să faci tratamente secundare fiecare lună, sau 2 luni pentru a menține rezultatele superbe.
 

Cum funcționează senzorul inteligent de nuanța pielii?

Când senzorile sunt în contact cu pielea, emit lumină albastră, care se reflectează de pe piele. Aparatul detectează nu numai contactul corect cu pielea, ci reglează intensitatea tratamentului pe baza nuanței pielii tale, astfel oferând rezultate maxime. 

Cât de lungă este durata aparatului SmoothSkin Pure?

În cazul multor aparate de pe piață, durata este determinată exact prin determinarea numărului de impulsuri. După ce becul aparatului s-a stins, trebuie să achiziționați un aparat sau o lampă nouă, dar nu cu aparatele SmoothSkin! Datorită tehnologiei avansate, SmoothSkin Pure este echipat cu o lampă cu o durată mai lungă, care oferă impulsuri nelimitate (funcționează la 100% și după 1.000.000 de impulsuri), astfel nu trebuie să vă faceți grij din cauza becului.
În cazul folosirii normale, vă oferăm 2 ani de garanție de schimb SmoothSkin din ungaria.
 

De ce nu pot porni aparatul meu SmoothSkin Pure?

Întâi verifică următoarele:
• adaptorul este conectat corect
• aparatul este în standby
• sensorul de piele este în contact cu pielea
Pielea ta poate avea o nuanță prea închisă pentru ca să te poți trata în siguranță. Verifică tabelul nuanțelor. Dacă nu ști cum să foloseșt aparatul, te rugăm să contactezi serviciul clienți.
Pentru informații suplimentare contactați sau serviciul clienți pe numărul +36-30-656-02-92.
 

Am observat pete negre pe capul aparatului meu SmoothSkin Pure, ce să fac?

Nu este nici o problemă, acestea nu au un efect pe eficiența aparatului. Acestea sunt numai reziduuri de pe piele, fire de păr.
La următorul tratament asigură că ai curățat zona după te-ai bărbierit. Dacă ai mai multe întrebări, te rugăm să conctactezi serviciul clienți.
 

Becuriele de pe aparatul meu SmoothSkin Pure s-au aprins în roșu, ce să fac?

Pielea care ai dorit să tratezi are o nuanță prea închisă pentru a-l trata. SmoothSkin Pure este echipat cu un sensor inteligent de nuanța pielii, care reglează automat nivelul optimal de intensitate pe baza nuanței pielii tale. Din păcate, tehnologia IPL nu poate fi folosită pe toate tipurile de piele, nu funționează pe piele de nuanță foart închisă. 

Am observat o bulă neagră în lampă, care este similar la nori, aceste nu este o problemă?

Acesta este normal, lampa corăspunde celor mai stricte măsuri de siguranță. Acesta nu influențează aparatul sau eficiența. 

Nu ar trebui să fie o sticlă pe geamul de tratare?

Nu, nici un fel de sticlă nu trebuie să fie în contact cu pielea. Din această cauză, filtrul de sticlă este înauntrul aparatului. 

Cum pot curăța aparatul?

Șterge-l cu atenție cu o cârpă moale și uscată, și fi atent să nu deteriorezi geamul de tratare în timpul curățării. Te rugăm să citești manualul de utlizare pentru mai multe instrucțiuni. 

Este normal să simt miros de arsuiră în timpul tratamentului?

Dacă simți miros de arsură în timpul tratamentului, înseamnă că nu ai preparat pielea corect. Suprafața pielii trebuie să fie goală complet (pentru a obține cele mai bune rezultate, îndepărtează firele cu briciul de pe zona care dorești să tratezi, iar dacă nu ai îndepărtat toate firele poți cauza erori în aparatul tău), curată și uscată. Dacă au rămas câteva fire vizibile, acestea pot să ardă în timpul tratamentului.
Dacă ai orice fel de îndoieli, nu te mai trata mai departe, și contactează serviciul clienți.
 

Indicatorul de intensitate pulsează în mod ciudat, ce să fac?

Aparatul SmoothSkin Pure indică o eroare. Nu mai folosi aparatul și te rugăm să conctactezi serviciul clienți. 

Cum pot alege un alt mod de tratare?

După ce ai pornit aparatul, modul automat este modul de putere. Pentru a schima modurile, apasă butonul Mod, care este sub butonul de pornire. 

Care este modul ideal pentru mine?

În modul de putere aparatul va produca impulsuri cu cea mai mare eficiență. Acest mod este recomandat pentru zonele încăpățânate, unde firele cresc mai dens și mai puternic (axilele, linia bikini).
Modul Gentle, deci modul sensibil este recomandat dacă Modul de putere este prea dureros. În acest mod intensitatea este mai mică datorită faptului că puterea este mai mică.
Modul Rapid oferă cel mai rapid tratament, iar din această cauză folosește intensitate mai mică. Îți recomandăm acest mod pentru zonele mai mari (picioare și brațe), unde firele cresc mai rar, sau în locuri unde dorești să te tratezi cât mai rapid. Acest mod este recomandat și în cazul tratamentelor secundare (când ai terminat cele 12 săptămâni de tratamente inițiale).
 

Aparatul meu SmoothSkin Pure nu produce impulsuri, ce să fac?

 Aparatul SmoothSkin Pure este echipat cu senzori de piele, care verifică înainte de fiecare impuls dacă geamul de tratare este în contact corect cu pielea pentru a asigura siguranța maximă. Senzorul trebuie să fie în contact cu pielea, altfel aparatul nu va produca impulsuri. Dacă aparatul tău nu produce impulsuri, încearcă să poziționezi aparatul altfel ca senzorile să fie în contact cu pielea ta. Fi foarte atent în cazul brațului și în jurul tibiei.

Închide